Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Βέλγοι και Άγγλοι «πύραυλοι» στον διπλασιασμό #Jimandrez

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με μακροχρόνια από το Euro U-21 και δύο εξαιρετικά πονταρίσματα στον διπλασιασμό

Ξεκινάμε ακόμα μία φορά τα προγνωστικά μας αυτή την φορά με μία μίνι βίβλο μακροχρόνιων, η οποία ασχολείται με το Euro U-21. Εμείς έχουμε δύο πονταρίσματα και βάζουμε στο μικροσκόπιο όλους τους ομίλους μίας διοργάνωσης που βγάζει τα νέα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Προγνωστικά: Αδικείται το Βέλγιο

Ο πρώτος όμιλος είναι ο πιο ιδιαίτερος αφού έχουμε τρεις δυνατές ομάδες για δύο θέσεις, με Πορτογαλία, Βέλγιο και Ολλανδία ενώ η αδύναμη Γεωργία συμπληρώνει τον όμιλο. Φυσικά δεν χρειάζεται να τονίσουμε πως η τελευταία θα πάρει και την 4η θέση μιας και στερείται εμπειρίας και ποιότητας.

Την πρώτη η λογική λέει πως θα την πάρει η Πορτογαλία αφού η νέα γενιά της είναι γεμάτη διαμάντια και έχει πετύχει ήδη σπουδαία αποτελέσματα. Οπότε μένει η δεύτερη θέση που θα κρύβει στο γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Βέλγιο και Ολλανδία. Εξαιρετικές ομάδες αμφότερες, ωστόσο οι Βέλγοι διαθέτουν πιο εκρηκτική επίθεση και παίζουν περισσότερη άμυνα. Μάλλον αυτό θα μετρήσει για αυτό θα τους στηρίξουμε δίνοντας ποντάρισμα στην πρόκριση τους στο 2.02.

Τηλεοπτικοί μόνο όμιλοι

Ο δεύτερος όμιλος έχει ξεκάθαρο φαβορί την Ισπανία, μίας και διαθέτει τουλάχιστον… διαστημική ομάδα για τέτοιες ηλικίες. Παράλληλα η Κροατία δείχνει να έχει την δυναμική να βγάλει την απαραίτητη ποιότητα ώστε να καπαρώσει την δεύτερη θέση. Ουκρανία και Ρουμανία είναι τίμιες ωστόσο δεν μας πείθουν ούτε βρήκαμε αξία σε κάτι σπουδαίο. Μικρά πράγματα και λίγη αξία, προχωράμε.

Ο τέταρτος όμιλος από την άλλη έχει φαβορί την Γαλλία και την Ιταλία. Ωραίες ομάδες, μεγάλα ταλέντα αλλά αμφότερες δεν… μας κάνουν κλικ λόγω της αστάθειας τους. Είναι και η σκληροτράχηλη Νορβηγία στην μέση που μπορεί να κάνει την έκπληξη ενώ και η Ελβετία βγάζει νέες φουρνιές που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ούτε εδώ κρατάμε κάτι.

Αγγλία για… φίλημα

Στον τρίτο όμιλο υπάρχει κάτι που αξίζει την προσοχή μας. Γερμανία, Αγγλία, Ισραήλ και Τσεχία συμπληρώνουν το γκρουπ ομάδων. Φυσικά ξεχωρίζουν οι πρώτοι δύο, οι Ισραηλινοί κάηκαν με την εξαιρετική τους πορεία στο Μουντιάλ Νέων οπότε δύσκολα. Η προσοχή μας πέφτει στην μάχη της πρώτης θέσης ανάμεσα στα Πάντσερ και στα Λιοντάρια, όπου οι τελευταίοι ίσως… είναι τα φαβορί που μπορεί οι αποδόσεις να μην το δείχνουν. Διαθέτουν τρομερές μονάδες με Άαρονς, Γκιμπς Ουάιτ, Σμιθ Ρόου, Μαντουέκε και Έλιοτ να ξεχωρίζουν. Εξαιρετική ομάδα κόντρα σε μία φιλόδοξη αλλά πιο άγουρη αντίπαλο.

Κρατάμε πρωτιά Αγγλίας στο 2.20.

Βέλγοι και Άγγλοι «πύραυλοι» στον διπλασιασμόΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Βέλγοι και Άγγλοι «πύραυλοι» στον διπλασιασμό

Περισσότερα

Click to comment

Trending