Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ναβάρο: «Θέλουμε να συνεχίσει ο Γιασικεβίτσιους»

 

Την πρόθεση της διοίκησης της Μπαρτσελόνα, να παραμείνει ο Λιθουανός προπονητής στην τεχνική ηγεσία, αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, ο οποίος αναφέρθηκε και στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

Όλα δείχνουν πως οι “μπλαουγκράνα” και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, μετά την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος με “σκούπα” μέσα στην έδρα της Ρεάλ. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο μίλησε επίσημα για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου των δύο πλευρών.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στις δηλώσεις του:

«Το συμβόλαιό του λήγει, αλλά θέλουμε να παραμείνει προπονητής μας. Θα πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές και αν το πρότζεκτ είναι καλό, που πιστεύουμε πως θα είναι, θα τον ενημερώσουμε. Δεν πιστεύω πως θα υπάρχει πρόβλημα να συνεχίσει τη νέα σεζόν στην Μπαρτσελόνα. Ο Σάρας καταλαβαίνει απόλυτα τον σύλλογο. Θα υπάρχουν μειώσεις σε όλους τους τομείς και θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, θα φροντίσω γι’ αυτό. Είμαστε χαρούμενοι με τον τρόπο που τελείωσε η σεζόν και ήδη δουλεύουμε για την επόμενη»//ΜΠ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending