Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διπλασιάζει ο τελικός των τελικών #Playmaker

Προγνωστικά

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά, από το έβδομο και τελευταίο παιχνίδι στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ και πάλι με προγνωστικά μπάσκετ. Απόψε πέφτει η αυλαία στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τελευταίοι των… Μοϊκανών έμειναν οι Ιταλοί, που περιμένουν το έβδομο παιχνίδι ανάμεσα στην Αρμάνι και τη Βίρτους για να μάθουν τον φετινό πρωταθλητή.

Προγνωστικά: Αρμάνι Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια

Εξαιρετική η σειρά των τελικών στη γειτονική Ιταλία ανάμεσα στην Αρμάνι και τη Βίρτους. Οι δυο ομάδες υπερασπίστηκαν μέχρι στιγμής τις έδρες τους στο ακέραιο, φτάνοντας στο 3-3. Όλα θα κριθούν στο έβδομο και τελευταίο παιχνίδι που θα διεξαχθεί απόψε στο Μιλάνο. Οι γηπεδούχοι είναι φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις και κατά τη γνώμη μου, δίκαια. Μπορεί να έχασαν άνετα στη Μπολόνια πριν λίγες μέρες, μπορεί ο Μεσίνα να έριξε μπηχτές για την απόδοση του Ναπίερ, όμως ο Ιταλός είναι παλιά καραβάνα και εξαιρετικός στη διαχείριση της ψυχολογίας.

Πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα, η Αρμάνι θα πάρει τη νίκη και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Άλλωστε σαν ομάδα διαθέτει περισσότερες λύσεις και ρόστερ με χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας, που μπορεί να βγάλει πιο άνετα μια τόσο απαιτητική σειρά.

Θα επιλέξω ακριβώς το ίδιο combo, που μας πλήρωσε στο game 5. Συνδυάζω τον άσο, με τουλάχιστον 67 πόντους της Βίρτους, η οποία απέδειξε σε όλα τα ματς πως δεν παραδίνεται εύκολα. Σιγά μην το κάνει στον τελικό των τελικών…

Combo
21:30

Αρμάνι Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια

1 & Βίρτους over 66,5

2.05
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending