Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μιλουτίνοφ διετίας! – www.ertsports.gr

 

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Σέρβο σέντερ, ο οποίος επιστρέφει στους Πειραιώτες για τα επόμενα δύο χρόνια, με το συμβόλαιό του να “αγγίζει” τα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Η “επόμενη ημέρα” στον Ολυμπιακό έχει ήδη ξεκινήσει μετά από μία αρκετά εξαιρετική σεζόν και όπως ανέφερε προηγουμένως στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ “Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο”, ο Βαγγέλης Ιωάννου, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Οι δυο πλευρές, όπως φαίνεται, τα βρήκαν σε όλα και απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες, για να ολοκληρωθεί και τυπικά το “deal” μεταξύ τους. Ο Σέρβος σέντερ επιστρέφει στο Λιμάνι με συμβόλαιο δυο ετών, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο “Μιλου” στην πρώτη του θητεία με τους “ερυθρόλευκους” μέτρησε στην Εuroleague 135 συμμετοχές, στις οποίες σημείωσε 1,053 πόντους και κατέβασε 750 ριμπάουντ συνολικά, ενώ με τους Πειραιώτες κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Basket League το 2016 και αναδείχθηκε την επόμενη χρονιά ο πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος.//Γ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending