Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Εξασφάλισε το μετάλλιο η Κυδωνάκη

 

Η Ελληνίδα αθλήτρια κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των +68 κιλών στο κούμιτε του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος καράτε στην Πολωνία και έτσι “σφράγισε” την παρουσία της στο βάθρο των μεταλλίων. 

Η Κυριακή Κυδωνάκη βρίσκεται κοντά σε μία μεγάλη επιτυχία στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καράτε, καθώς επικράτησε στην κατηγορία των +68 κιλών της Γερμανίδας Κνιρ με 4-2 και εξασφάλισε ήδη το μετάλλιο.

Στον δεύτερο αγώνα της, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβλήθηκε άνετα με 7-1 της Κεϊνάνεν από την Φινλανδία και έτσι πήρε το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά των ευρωπαϊκών αγώνων, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ιταλίδα Φερατσούτι.

Στους άνδρες και συγκεκριμένα στα -84 κιλά, ο Κώστας Μαστρογιάννης ηττήθηκε με 5-4 στον πρώτο του αγώνα στην φάση των ομίλων από τον Πολωνό Μπάμπος, ενώ στο δεύτερό του ματς νίκησε τον Κροάτη Γκαρίμποβιτς με 2-0. Στον τρίτο του αγώνα, ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 1-0 από τον Αλβανό Καράκι και έτσι έμεινε εκτός ημιτελικών.

Στα +84 κιλά, ο Γιώργος Τζάνος δεν ξεκίνησε καλά και ηττήθηκε με 4-1 από τον Κροάτη Κβέσιτς, ενώ στο δεύτερο ματς του κέρδισε με 1-0 τον Πολωνό Γκέμπκα. Στη συνέχεια και στο τρίτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων, ο Έλληνας πρωταθλητής γνώρισε την ήττα από τον Τούρκο Σεν με 2-1 και έτσι ολοκλήρωσε την παρουσία του στους 3ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στην Πολωνία.//Γ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending