Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τίτλοι τέλους στο Μαρόκο #Mertzanidis

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος με δυάδα αλλά και ένα δυνατό μονό από την τελευταία αγωνιστική του Μαρόκου έχει ο #Mertzanidis.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Kάτι πέρασε χθες για αυτό και σήμερα θα συνεχίσουμε με πρωταθλήματα εκτός Ευρώπης, αφού στο Μαρόκο έχουμε τελευταία αγωνιστική και ακόμα το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με το πρωτάθλημα του Μαρόκου, αφού η Φαρ Ραμπάτ βρίσκεται πρώτη στην τελευταία αγωνιστική και αντιμετωπίζει την αδιάφορη ομάδα του Ταγγέρη. Η περσινή πρωταθλήτρια Ουιντάντ βρίσκεται έναν βαθμό πίσω και θα είναι παντελώς αδιάφορο το τελικό της αποτέλεσμα, αν η Ραμπάτ νικήσει σήμερα. Επιλέγουμε το διπλό ενώ θα πάρουμε σε ικανοποιητική απόδοση να βρει γκολ και στα δύο ημίχρονα.

  •  Θα ασχοληθούμε με ακόμα ένα παιχνίδι που βρίσκεται εκτός Ευρώπης και είναι στη Βολιβία, με την Αουρόρα να ταξιδεύει στην Κομπίγια για να αντιμετωπίσει την Βάκα Ντίεζ. Αμφότερες αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο για αυτό θα επιλέξω το goal/goal και θα το συνδυάσω με την πάνω επιλογή.

Δυάδα απόδοσης 2.35
22:00

ΙΡ Ταγγέρη – Φαρ Ραμπάτ

2

1.45
22:00

Βάκα Ντίεζ – Αουρόρα

Goal/goal

1.62
BET: 30 units
Μονό
22:00

ΙΡ Ταγγέρη – Φαρ Ραμπάτ

Φαρ Ραμπάτ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα

3.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending