Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ευκαιρίες πληρωμής στην Νορβηγία #TheMagician

Αγώνες από τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας αναλύει στα προγνωστικά του ο #TheMagician, βγάζοντας συμφέρουσες αποδόσεις.

Καλημέρα σας. Έπιασαν οι ζέστες και συντροφιά πλέον μας κρατάνε τα πρωταθλήματα χώρων της Βόρειας Ευρώπης. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για σήμερα Κυριακή.

Προγνωστικά: Έσπασε το ρόδι

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας. Η Ασάνε βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα μετά από δώδεκα αγωνιστικές, αλλά στην προηγούμενη στροφή, πήρε το πρώτο της τρίποντο – ψυχολογίας και μάλιστα εκτός έδρας. Προηγήθηκε στο 20′, έξι λεπτά αργότερα σκόραρε ξανά, για μειώσουν οι γηπεδούχοι της Μπρίνε στο 90+3, για το τελικό 2-1.  Είναι ομάδα που παλεύει όλα της τα παιχνίδια, έχοντας πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες, οι οποίες ήττες είναι όλες με ένα γκολ διαφορά. Πέντε στα πέντε goal/goal εντός έδρας (τα τέσσερα με over 2,5), θα παλέψει για την νίκη που πιθανόν, θα την βγάλει από την τελευταία θέση καθώς έχει από πάνω της τρεις ομάδες που ισοβαθμούν στους δέκα βαθμούς.

Αντίπαλος η Κρίστιανσουντ. Τρίτη στην βαθμολογία με 21 βαθμούς, με τους περισσότερους από αυτούς να τους έχει κατακτήσει στην έδρα της (16), ενώ μακριά από αυτή χάνει πολύ από την δυναμική της. Υποδέχτηκε την ένατη Μος την προηγούμενη αγωνιστική και επικράτησε άνετα με 4-1, διατηρώντας την απόσταση από την κορυφή στους τρεις βαθμούς. Πέντε παιχνίδια εκτός έδρας μέχρι στιγμής χωρίς να έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της ενώ δέχτηκε τέρμα στις ένεκα από τις δώδεκα αγωνιστικές μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ξεκίνησε με δύο ήττες, αλλά ακολούθησαν δέκα αγώνες με σερί 6-4-1, αποτυγχάνοντας να σκοράρει μόνο μία φορά. Σκοπός της ομάδας είναι η άνοδος, έχοντας το πιο ακριβό ρόστερ στην κατηγορία.

Μαχητικοί οι γηπεδούχοι, μπορούν να βάλουν δύσκολα στους φιλοξενούμενους, που έτσι κι αλλιώς μετράνε μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες εκτός έδρας. Επιλογή μας το goal/goal & over 2,5 με απόδοση 1.68 στην Novibet.

Δοκιμασία για την πρωτοπόρο

Παραμένουμε στην δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας. Η Μος βρίσκεται στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς. Δεν έχει κερδίσει μακριά από την έδρα της σε έξι αγώνες (0-3-3), αλλά εντός παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική (4-1-1). Αρχές Απρίλη ξεκίνησε το πρωτάθλημα και μόνο την πρώτη αγωνιστική δεν σκόραρε. Έκτοτε σε έντεκα ματς μετράει οχτώ goal/goal, επικρατώντας ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία, ενώ τα βρίσκει σκούρα απέναντι σε ομάδες των υψηλότερων θέσεων. Συμπλήρωσε δύο σερί ήττες (εκτός έδρας) για πρώτη φορά φέτος και επιστρέφει στην έδρα της για να το αλλάξει αυτό, μόνο που ο πήχης δυσκολίας ανεβαίνει επικίνδυνα. Αυτό συμβαίνει γιατί αντιμετωπίζει την πρώτη της βαθμολογίας Κονγκσβίγκερ. Οι φιλοξενούμενοι οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος χωρίς ισοπαλία έχοντας οχτώ νίκες και τέσσερις ήττες, από τις οποίες οι τρεις προήλθαν μακριά από την έδρα της. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με πέντε σερί νίκες (τέσσερα over 2,5), όμως στις πέντε εξορμήσεις της δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Μόλις δύο βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση και τρεις από την τρίτη θα ταξιδέψει για την νίκη αλλά δύσκολα να μην δεχτεί τέρμα.

Τα τελευταία τους έξι παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με goal/goal ενώ τα πέντε από αυτά σε συνδυασμό με over 2,5. Δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο που θα τεστάρει τις δυνάμεις της. Κρατάμε το goal/goal με απόδοση 1.62 στην Novibet.

Ώρα για θέαμα

Περνάμε στην πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας. Η Τρόμσο, παρόλο που έχει το δεύτερο χαμηλότερο μπάτζετ στην κατηγορία, τα πηγαίνει εξαιρετικά και με νίκη σήμερα περνάει στην δεύτερη θέση. Μπορεί να τα πηγαίνει καλύτερα εκτός σε συγκομιδή βαθμών, αλλά η πορεία της μέχρι στιγμής είναι άκρως ικανοποιητική. Έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες μέχρι στιγμής ο απολογισμός της και από εκεί που στα πρώτα πέντε της παιχνίδια σημειώνονταν ελάχιστα τέρματα, μετατράπηκε στην βασίλισσα του θεάματος έχοντας πέντε σερί goal/goal και over 2,5. Μπροστάρης ο επιθετικός της Βέγκαρ Έρλιεν, όπου σε δέκα συμμετοχές έχει ήδη έξι γκολ. Πέρασε από την έδρα της ουραγού Άαλεσουντ στην προηγούμενη αγωνιστική με 3-2, παρουσιάζοντας όμως για ακόμα μια αγωνιστική προβλήματα στην άμυνα.

Όγδοη στην βαθμολογία είναι η σημερινή της αντίπαλος, Σταμπάεκ. Να είναι καλά το γήπεδο της, των 5.000 θεατών <<Νάντερουντ>> όπου τα πηγαίνει πολύ καλά, γιατί μακριά από αυτό αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Σε τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας πρόλαβε να δεχτεί 13 τέρματα, έχοντας την δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Βέβαια ενδεχόμενη νίκη σήμερα μπορεί να την στείλει ακόμη και στην πρώτη πεντάδα αλλά φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να μη δεχτεί τέρμα. Συμπλήρωσε τέσσερα σερί goal/goal και over 2,5 και οχτώ σερί αγωνιστικές που βρίσκει δίχτυα.

Ομάδες με επιθετικό προσανατολισμό. Πληρώνει καλά το over 2,5 όπου θα είναι και η πρώτη επιλογή μας από το παιχνίδι με απόδοση 2.03 στην Novibet. Για μεγαλύτερη απόδοση θα επιλέξoυμε και το goal/goal και over 3,5 με απόδοση 3.70 στην Novibet.

Προγνωστικά: Με τον τίτλο του φαβορί

Η Στρομσγκόντσετ σε σύνολο 16 ομάδων της πρώτης κατηγορίας της Νορβηγίας, βρίσκεται στην δωδέκατη θέση με έντεκα βαθμούς. Τρεις νίκες σε δέκα αγώνες, απέναντι στις τρεις από τις τέσσερις ομάδες που προσπερνάει στην βαθμολογία. Δεν έχει μεγάλους στόχους φέτος απλά να σώσει την χρονιά όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πέρασε από την έδρα της 14ης Βαλερέγκα την προηγούμενη αγωνιστική με πέναλτι στο 68′, ενώ την ίδια στιγμή η αντίπαλος έχανε την μια ευκαιρία μετά την άλλη. Περιορισμένων δυνατοτήτων δείχνει το ρόστερ της γηπεδούχου, όπου θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα απέναντι στην πρωτοπόρο Μπόντο Γκλιμτ. Η τελευταία έχει αποκτήσει ήδη διαφορά δέκα βαθμών από την δεύτερη θέση, δείχνοντας ότι δεν θα έχει αντίπαλο στην κούρσα του πρωταθλήματος. Πριν δύο εβδομάδες, λόγω διακοπής εθνικών ομάδων, σφυροκοπούσε εντός έδρας την Χαμ Καμ, για να σκοράρει από το 64ο λεπτό και μετά για το τελικό 3-0. Δέκα νίκες σε έντεκα παιχνίδια και εννέα over 2,5 συνολικά για την φιλοξενούμενη ομάδα που πετάει φωτιές επιθετικά. Αποτελεί με διαφορά την καλύτερη επιθετικά ομάδα της κατηγορίας διαθέτοντας πολυφωνία στο σκοράρισμα.

Λίγη σοβαρότητα να παρουσιάσουν οι φιλοξενούμενοι θα φύγουν εύκολα με την νίκη. Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με πρώτη επιλογή το διπλό με απόδοση 1.54 στην Novibet και δεύτερη με μεγαλύτερο ρίσκο θα κρατήσουμε το διπλό και over 2,5 με απόδοση 2.00 στην Novibet.

Καλή επιτυχία.

Περισσότερα

Click to comment

Trending