Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Παρών και ο Μωραΐτης στην σημερινή “πρώτη”

Η ΠΑΕ ανακοινώνει και το… πέμπτο από τα γνωστά μεταγραφικά αποκτήματα   

Ο Παναγιώτης Μωραΐτης είναι ο τελευταίος από τους πέντε γνωστούς παίκτες που έχουν κλείσει στον Βόλο και που θα ανακοινωθεί σήμερα…

Ο επιθετικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας, σε 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της SL 2 που ολοκληρώθηκε, πέτυχε 18 γκολ έχοντας και 2 ασίστ.

Ο Μωραΐτης έχει παίξει και στο εξωτερικό, όμως στην Ελλάδα ο Βόλος του δίνει την ευκαιρία, στα 26 του, να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην SL!

Από εκεί και πέρα υπάρχει και η σημερινή “πρώτη” του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, εκεί που φυσικά θα δούμε τόσο τον Μωραΐτη, όσο και τους άλλους “νέους” των κυανέρυθρων, τον Κρούζλιακ δηλαδή, τον Μύγα, τον Κόστιτς, όπως και τον Καραγιάννη.

Δεν θα δούμε όμως τους Καρτάλη, Κάτσε και Οικονομόπουλο, που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώθηκαν και μαζί και η συνεργασία τους με την Βολιώτικη ΠΑΕ.

Επίσης ερωτηματικό αποτελεί και η συνέχιση της συνεργασίας με τον Φινλανδό Πίρινεν, που μπορεί να έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Βόλο, δεν είναι όμως καθόλου βέβαιο αν οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί…

Σήμερα η “πρώτη”

Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Βόλου θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 7.30 μ.μ. και θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Θα προηγηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός, ενώ θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση των «κυανέρυθρων», παρουσία όλων των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

 

Trending