Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Η “πρώτη” του Βόλου μέσα από το Volos tv

Δείτε το video από την χθεσινή πρώτη συγκέντρωση των κυανέρυθρων της πόλης μας

 

Ο Βόλος χθες Δευτέρα (26/6) ξεκίνησε… δουλειά, εν΄ όψη της νέας αγωνιστικής σεζόν, που πρέπει να τον βρει ακόμα πιο δυνατό και έτοιμο για νέες προκλήσεις!

Η είσοδο της Βολιώτικης ομάδας στα play-off ήταν επιτυχία, κάτι που ο Κώστας Μπράτσος και οι ποδοσφαιριστές του, θέλουν να το ξανακάνουν.

Μια σεζόν γεμάτη προκλήσεις λοιπόν ξεκίνησε, με τον μεταγραφικό της ομάδας να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όπως αποκάλυψε στην ομιλία του και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αχιλλέας Μπέος!

Οι ποδοσφαιριστές που ήταν παρόντες στην «πρώτη» του Βόλου ήταν οι Παπαδόπουλος, Κόστιτς, Τάχατος, Μύγας, Τριανταφύλλου, Ασλανίδης, Σιέλης, Κρούζλιακ, Καραγιάννης, Λούνα, Μεταξάς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Τσελεμπάκης, Γκάγκι, Ντέλετιτς, Μωραΐτης, Παπαθανασίου, Νταβλαμάνος, Νταϊλάνι.

Απουσίαζε ο Άλχο, που έχει εξασφαλίσει λίγες περισσότερες ημέρες άδειας, λόγο των υποχρεώσεών του, στην Εθνική ομάδα της Φινλανδίας.

Το τεχνικό επιτελείο αποτελείται από τους Κώστα Μπράτσο (προπονητής), Γκαρσία Μαρτίνες Κάρλος (βοηθός προπονητή), Τριαντάφυλλο Οικονόμου (γυμναστή), Φίλιππο Μπολοβίνη (προπονητή τερματοφυλάκων), Κωνσταντίνο Παρασκευόπουλο (αναλυτή). Γιατρός της ομάδας είναι ο Γρηγόρης Μανούδης, φυσιοθεραπευτές οι Στέφανος Ζήσης και Κωνσταντίνος Παπαϊωάνου και φροντιστές οι Γιώργος Οκάλογλου και Γιάννης Ντάφος.

Δείτε το video από την χθεσινή “πρώτη”, μέσα από την κάμερα του  VOLOS TV

Trending