Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά MLB: Καυτός ο Ρόμπερτ #Dogass

Προγνωστικά MLB

Προγνωστικά MLB: Έναρξη εβδομάδας και ο #Dogass δίνει επιλογές που φτάνουν το 3.84.

Καλημέρα σε όλους. Πολύ καλή μέρα η χθεσινή καθώς, χάθηκε μόνο η δυνατή δυάδα για ένα run των Ρέις. Στα fun bet, ο Πένια μας δικαίωσε όμως ο Γκουριέλ δεν ακολούθησε. Σήμερα το πρόγραμμα είναι φτωχό όμως, βρήκα αξία σε κάποιες επιλογές.

Προγνωστικά MLB: Ξεκίνημα με νίκη για τον Φερλάντερ

Πρώτο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε είναι των Μετς απέναντι στους Μπρούερς. Οι συμπαθείς Μετς ξεκινούν στο ανάχωμα με τον Φερλάντερ που μπορεί να μην κάνει τις περσινές εκπληκτικές εμφανίσεις αλλά, δίνει σταθερότητα στο ανάχωμα. Σήμερα θα βρει μπροστά του τον Κόλιν Ρι που δίνει σχεδόν 5 run μ.ο.. Ευκαιρία για μία νίκη με μεγάλη διαφορα για τους Μετς και θα τη βαλουμε στα προγνωστικά μας.

Καυτός ο ΡόμπερτΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Καυτός ο Ρόμπερτ

Χαώδης διαφορά στους batter

Επόμενη επιλογή είναι η νίκη των Μάρινερς απέναντι στους Νασιοναλς. Τεράστια διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ρόστερ και θεωρώ απίθανο ο Τρέβορ Γουίλιαμς (Νάσιοναλς) να κάνει δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς να δώσει run. Οι μέσοι όροι του είναι κοντά στα πέντε και συνήθως, οι Μαρινερς εκμεταλεύονται ασταθείς pitcher.

Πως να αποφύγεις τον Ρόμπερτ;

Ο Κουβανός centrefielder των Γουάιτ Σοξ είναι καυτός το τελευταίο διάστημα μοιράζοντας αρκετά home run . Μόνο χθες είχε δύο. Με τη φόρα που έχει πάρει δεν θα μου κάνει εντύπωση ,να προξενήσει προβλήματα και στον Ντίτμερς μέσα στο L.A.. Εδώ θα πάμε λίγο πιο… safe με το over 1,5 hit, run &RBI του σε αποδεκτή απόδοση.

 

Δυάδα απόδοσης 2.17
02:10

Μετς – Μπρούερς

1

1.55
04:40

Μάρινερς – Νάσιοναλς

1

1.40
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 3.84
02:10

Μετς – Μπρούερς

1(-1,5)

1.83
04:40

Μάρινερς – Νάσιοναλς

1(-1,5)

1.83
BET: 15 units
Ειδικό
04:37

Έιντζελς – Γουάιτ Σοξ

Ρόμπερτ over 1,5 hit, run &RBI

1.85
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending