Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στα «ελληνικά» Futures με απόδοση 1.93! #Bilias1974

Ελληνικός εμφύλιος στο τουρνουά Futures γυναικών στην Σερβία με στοιχηματική επιλογή απόδοσης 1.93 έχει ο #Bilias1974 στα προγνωστικά τένις.

Μία στις δύο πετυχημένες επιλογές η στήλη προχθές με οριακό κέρδος παρότι ο Ζάνγκ αποδείχθηκε καλύτερος του αναμενόμενου, ενώ η μελέτη του συγκεκριμένου αγώνα υποδείκνυε μεγαλύτερες πιθανότητες στην ήττα του και σε λιγότερα από 22,5 games. Τουλάχιστον έστω και από την ανάποδη επαληθεύτηκε το σκέτο under 22,5 games και όπως λέμε συχνά από αυτό το βήμα στα προγνωστικά τένις του koubanezos.gr μια ημέρα με κέρδος είναι μια καλή στοιχηματικά ημέρα.

Σήμερα και εν αναμονή του 3ου Grand Slam της χρονιάς, του ιστορικού Wimbledon που ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα, θα κάνουμε μια στάση στις πιο χαμηλές κατηγορίες όπου υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον.

Προγνωστικά τένις ITF γυναικών Σερβία

Πιο συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με το τουρνουά Futures των γυναικών σε χωμάτινη επιφάνεια στην Σερβία όπου έχουμε και ελληνικές συμμετοχές.

Εν προκειμένω μιλάμε για τον αγώνα της Μάρθας Ματούλας, νο443 στον κόσμο εναντίον της Δήμητρας Παύλου που βρίσκεται στο νο482. Ανερχόμενες τενίστριες και οι δύο με την Ματούλα να βρίσκεται πιο πολλά χρόνια στο προσκήνιο όντας 7 χρόνια μεγαλύτερη από την 19χρονη αντίπαλο της.

Η Παύλου, η οποία είναι πρώτη ξαδέλφη της Μαρίας Σάκκαρη, δίνει έμφαση στην χωμάτινη επιφάνεια έχοντας δώσει όλους τους φετινούς αγώνες της εκεί (17Ν-9Η) όπου τρέχει ένα σερί 6 συνεχόμενων νικών και ένα τρόπαιο σε πρόσφατο τουρνουά πάλι στην Σερβία.

Η Ματούλα από την άλλη έχει φέτος επτά νίκες και τέσσερις ήττες στο χώμα αλλά προέρχεται από τουρνουά σε σκληρή επιφάνεια την περασμένη εβδομάδα.

Φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές είναι η Ματούλα λόγω προφανώς της μεγαλύτερης εμπειρίας της αλλά και της νίκης της στο μοναδικό μεταξύ τους καταγεγραμμένο επίσημο αγώνα (2-0 σε σκληρή επιφάνεια τον Μάιο του 2022).

Η εκτίμηση μας είναι ότι η Παύλου δείχνει πολύ καλύτερο πρόσωπο στην χωμάτινη επιφάνεια, βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και έχει πλέον περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της από την τελευταία φορά που αντιμετώπισε την Ματούλα. Θα επιλέξουμε την στήριξη της με +2,5 games handicap σε απόδοση 1.93 που βρίσκουμε στην Winmasters.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Περισσότερα

Click to comment

Trending