Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Επένδυση με τον 20χρονο Χρυσόπουλο από τον Άρη η ΑΕΚ

Ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος αναμένεται να αποτελέσει σύντομα, μία μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ. Πρόκειται για αριστεροπόδαρο στόπερ, ο οποίος ανήκει στον Άρη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αποκτηθεί με 800.000 ευρώ, με τις δύο ομάδες να έχουν από το 50% των δικαιωμάτων του, με τη μορφή συνιδιοκτησίας. Ο παίκτης που έχει γεννηθεί στις 21 Μαΐου του 2003 αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στη Super League 2 με τον Ολυμπιακό Β’ ως δανεικός, τη σεζόν που πέρασε.

Είναι μία πολύ καλή περίπτωση, που προορίζεται για την ΑΕΚ Β’, αλλά υπό προϋποθέσεις έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει και την πρώτη ομάδα, ακόμα και ως πέμπτος στόπερ. Άλλωστε, ακόμα και ο πρώην πλέον, προπονητής του Ολυμπιακού, ο Μίτσελ, έπαιρνε τον Χρυσόπουλο σε πολλές προπονήσεις της πρώτης ομάδας, αλλά και σε κάποιες αποστολές.

Μετά από εννέα χρόνια στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς πήρε μεταγραφή στον Άρη όπου αγωνίστηκε στους Νέους της ομάδας και στο πρωτάθλημα της Super League Κ19, ενώ το καλοκαίρι του 2022 έλαβε μέρος και στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.Αμέσως μετά ο αριστεροπόδαρος κεντρικός πήρε μεταγραφή ως δανεικός για τον Ολυμπιακό Β’. 

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ ο Κώστας Νικολακόπουλος είχε γράψει σε μια ανάλυση του για τον Ολυμπιακό Β: “Άφησα τελευταίο τον αριστερό στόπερ Χρυσόπουλο, καθότι με εντυπωσίασε. Είχα ακούσει γι΄ αυτόν, είχα δει και πραγματάκια από τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα και το Αιγάλεω κι έχοντας πιά μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, μου δίνει την αίσθηση ότι ίσως είναι το καλύτερο ταλέντο του Ολυμπιακού Β. Κλασικός αριστεροπόδαρος, με αντίληψη στις δύσκολες επεμβάσεις του, τάκλιν, κεφαλιές, δύναμη, άμεσες κι έγκαιρες αποκρούσεις και ικανότητα να βγάζει πάσες από πίσω προς το κέντρο η, την επίθεση, ακόμη και μέσα από τις γραμμές του αντίπαλου. Αν χαθεί αυτό το παιδί, θα έχουν εγκληματήσει ο ίδιος, αλλά κι ο Ολυμπιακός. Και δεν θέλω να το πιστέψω.”.

Στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στον παίκτη και δεν έχασαν την ευκαιρία που παρουσιάστηκε λόγω της άρνησης του Ολυμπιακού να πληρώσει την οψιόν αγοράς του και με γρήγορες κινήσεις τον έντυσαν στα κιτρινομαυρα.

 

Click to comment

Trending