Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πρώτα μακροχρόνια έως… 10.00

 🗣 Join me

Πλέον κανάλια για στοιχηματικό chat και στο Telegram, και στο Viber και στο Whats App!

Όπου βολεύεστε καλύτερα, join!

Μπορείτε να βλέπετε και video στο TikTok μου.


✍ Απολογισμός


🤔✍ Picks

 Αν και πρόωρα στη σεζόν, και μιας και θα τα ξαναπούμε από 1η του Σεπτέμβρη από τούτη εδώ τη γωνιά (καλά να είμαστε ως τότε), σκέψεις επί των πρώτων μακροχρόνιων.

Προτελευταία στήλη σήμερα, ακολουθεί άλλη μια το Σάββατο. 

Ιντερ: την τελευταία τριετία είναι η ομάδα που έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ιταλία. Έχω την αίσθηση ότι του… χρόνου θα το πάρει -και θα το πάρει εύκολα. Η Νάπολι αλλάζει ριζικά, η Γιουβέντους (κατ’ εμέ δεύτερο φαβορί) αντιμετωπίζει εσωστρέφεια, η Μίλαν δεν ενισχύεται, η Ρόμα είναι για 4άδα και ως εκεί.

Κόβεντρι: με την μπάλα που έπαιξε στο β’ μισό της Championship, άξιζε την άνοδο. Την έχασε στα πέναλτι, από τη Λούτον. Μπορεί να είναι ξανά στην 6άδα – θα φανεί πώς θα διαμορφωθεί το ρόστερ, στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Χωρίς υπερβολή.

Λίβερπουλ: να φύγει και να μην ξανάρθει τέτοια σεζόν, προφανώς αναμένεται δριμεία μεταγραφική ενίσχυση σε ένα πρωτάθλημα όπου μια διεκδικεί, και θα ξαναπάρει, τον τίτλο, και συνολικά έξι οδεύουν για πρώτη τετράδα. Στο 1.70 οι «κόκκινοι».

Λούτον: προφανώς πρόκειται, προς ώρας, για την πλέον αδύναμη ομάδα ανάμεσα στις 20 της Premier League 2023-24. Ωστόσο και μπάτζετ έχει, μεγάλο, για να κινηθεί μεταγραφικά, και μια ομάδα που διακρίνεται για το θράσος της στο γήπεδο. Δεν γνωρίζω, τόσο πρόωρα, αν θα της βγει αλλά στο 3άρι για να σωθεί αξίζει μια ζαριά.

Παναθηναϊκός: πρόωρα, πολύ μεν (εδώ καλά καλά δεν έχει πάρει παίκτες) και ο φετινός του ευρωπαϊκός προορισμός είναι συγκεκριμένος. Αν κάνει έστω μια πρόκριση, θα μπει σε ομίλους (Conference, το ελάχιστο). Εστω μία. Ενώ η ΑΕΚ, με δύο αποκλεισμούς, μπαίνει σίγουρα ομίλους Conference League, άρα έχει σίγουρα δέκα ευρωπαϊκά παιχνίδια στη νέα σεζόν. Η κλήρωση των «πράσινων» δεν ήταν κακή, με την (ταλαίπωρη…) Ντνιέπρ και με το πρώτο εκτός, στην ουδέτερη Σλοβακία. Δεν ξέρω αν θα περάσει αλλά εκτιμώ ότι εκεί δεν χάνει. Αρκεί να του έγινε μάθημα η Πράγα από πέρυσι…

Φορτούνα Ντίσελντορφ: τρεις σεζόν στην Zweite Liga, στις δύο ήταν κοντά στην πρώτη τριάδα. Φέτος έπαιξε σταθερά καλό ποδόσφαιρο, του χρόνου την περιμένω ακόμη καλύτερη – κι ας έχει να ανταγωνιστεί με Σάλκε, Αμβούργο, Χέρτα κλπ.


🔎 Πού με βρίσκεις; Με ένα κλικ ΕΔΩ μπορείτε να δεις όλα μου τα social – και όχι μόνο!


🇨🇺 Μποζιονέλος προγνωστικά

The post Πρώτα μακροχρόνια έως… 10.00 appeared first on Koubanezos.gr.

Περισσότερα

Click to comment

Trending