Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μποζιονέλος προγνωστικά | Latin έως 2.20 και… καλό καλοκαίρι

Τα τελευταία προγνωστικά της σεζόν με καρέ επιλογών από τον #nbozionelos

🗣️ Join me

Πλέον κανάλια για στοιχηματικό chat και στο Telegram, και στο Viber και στο Whats App!

Όπου βολεύεστε καλύτερα, join!

Μπορείτε να βλέπετε και video στο TikTok μου.


🗣️ Outright 

Διαβάστε: Τα πρώτα μακροχρόνια της νέας σεζόν έως… 10.00!


🤔✍️ Picks 

  • Νέμαν – ΜΠΑΤΕ: πρωτοπόρος η Νέμαν με 9-2-1 απολογισμό και σκοράροντας πάνω από δύο φορές ανά αγώνα κατά μέσο όρο, η άλλοτε πανίσχυρη ΜΠΑΤΕ είναι ήδη 13 βαθμούς πίσω. Βλέποντας τόσο ψηλά (για λευκορώσικο ματς) το goalbetting, κράτησα το ασιατικό over 2 με void σε ακριβώς 2 γκολ στο ματς και πληρωμή σε 3+.
  • Σάο Πάουλο – Φλουμινένσε: αδίκησε εαυτόν η Σάο Πάουλο στην ήττα με 1-0 από την Κρουζέιρο χάνοντας σωρεία ευκαιριών ενώ με αλλαγές ακολούθησε το 2-0 επί της Τίγκρε στο Sudamericana και πέρασε στα νοκ άουτ. Γυρίζει από τιμωρία ο καλός φορ Νέβες. Η «Φλου» με ανατροπή νίκησε 2-1 την Μπαΐα παίζοντας με δέκα από το 38’, με βασικούς έφερε 1-1 υποδεχόμενη τη Σπόρτινγκ Κριστάλ την Τρίτη αλλά προκρίθηκε στους «16» του Libertadores. Καλή απώλεια ο τιμωρημένος στόπερ Νίνο. Μόλις τρεις άσοι στα τελευταία 13 τους στο «Μορουμπί», τραβηγμένο. Ποντάρισμα στο momentum.
  • Σαν Λορέντσο – Ροσάριο Σεντράλ: με ανεβασμένο ηθικό οι γηπεδούχοι μετά την πρόκριση στα νοκ άουτ του Sudamericana κι ενώ βρισκόταν σε μειονεκτική θέση. Δεν έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία 14 εντός έδρας στο πρωτάθλημα (10-4-0)! Η Ροσάριο χάνει ως φιλοξενούμενη σημαντικό μέρος της δύναμής της αλλά διαθέτει μεσοεπιθετική ποιότητα.
  • Μπαΐα – Γκρέμιο: εγκλωβίστηκε στην αμυντική της τακτική η Μπαΐα για να ηττηθεί, με ανατροπή, με 2-1 στο Μαρακανά από τους δέκα Φλουμινένσε στο Μαρακανά. Γυρίζουν ο μέσος Αδεμίρ και ο φορ Εβεράλδο. Η Γκρέμιο διέλυσε με 5-1 την Κοριτίμπα, είναι η πιο φορμαρισμένη του Brasileirao εδώ κι ένα μήνα ενώ νίκησε στις μισές από τις τελευταίες έξι επισκέψεις της στο Σαλβαδόρ. Combάκι το ποντάρισμα.

🔎 Πού με βρίσκεις; Με ένα κλικ ΕΔΩ μπορείτε να δεις όλα μου τα social – και όχι μόνο!


🤔✍️ Ένα απαραίτητο υστερόγραφο… 

Πριν από μερικές ημέρες το site τούτο, που μας τιμάτε διαβάζοντάς το και δείχνοντάς του εμπιστοσύνη, συμπλήρωσε τρία χρόνια στον διαδικτυακό… αέρα. Σας είχα υποσχεθεί ανήμερα των «γενεθλίων» να πούμε περισσότερα για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Από τις 15 Μαρτίου λοιπόν, το koubanezos.gr δεν μου ανήκει, ως ίσχυε από την πρώτη μέρα. Ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά και, κυρίως, τον χρόνο (που πλέον, με ένα μικρό παιδί στο σπίτι, δεν έχω την πολυτέλειά του…) αποδέχθηκα την πρόταση του Μάκη Μηνδρινού και του Αλέξανδρου Μηνδρινού και παραχώρησα, για να το πω στη γλώσσα μας, το 100% των μετοχών. Παρέμεινα ως tipster και ελπίζω να δείξω μελλοντικά καλή… διαγωγή ώστε να με κρατήσουν στο team (χεχε).

Ήδη οι πρώτες, πολύ καλές, αλλαγές φάνηκαν και θα ακολουθήσουν κι άλλες ώστε το πρώτο μου… παιδί να πάει κι άλλα επίπεδα προς τα πάνω και να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό, διαδραστικό και, φυσικά, η ανάγνωσή του η αγαπημένη σας συνήθεια.

Latin έως 2.20 και… καλό καλοκαίρι

Αυτά. Τελευταίο κείμενο τούτο για τη σεζόν 2022-23 και αποχωρώ, προσφέροντας εαυτόν μια απαραίτητη, δίμηνη αγρανάπαυση. Να είναι καθαρό το μυαλό, να μελετήσω μπροστά στην παραλία ομάδες και μεταγραφές κι, από 1η του Σεπτέμβρη (πρώτα ο θεός) εδώ θα είμαστε. Και με δυνατές μεταγραφές, από ό,τι μαθαίνω.

Καλό καλοκαίρι σε όλους. Ξέρετε πού μπορείτε να με βρείτε…


Περισσότερα

Click to comment

Trending