Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η αυλαία ανοίγει στην Ιαπωνία #Xose

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ντεμπούτο στο koubanezos.gr για τον #Xose. Με τις αναμετρήσεις Βισέλ Κόμπε – Σαπόρο και Γουατεμάλα – Καναδάς ασχολείται.

Καλό μήνα με υγεία σε όλη την παρέα από σήμερα θα είμαι και εγώ στην ομάδα με στόχο φυσικά να πάμε όλοι μαζί στο ταμείο. Με δύο επιλογές ανοίγει η αυλαία και με ποντάρισμα φυσικά στα γκολ. Προχωράμε με τα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Βισέλ Κόμπε – Σαπόρο

Στη μακρινή Ιαπωνία θα παίξουμε μπάλα όπου και θα κυνηγήσουμε τα πολλά γκολ. Εξαιρετική πορεία διαγράφει η Κόμπε και δείχνει ικανή φέτος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Σήμερα έχει την ευκαιρία να πιάσει ξανά κορυφή αρκεί να αξιοποιήσει την έδρα της κόντρα στην αξιόλογη Σαπόρο.

Οι δύο αντίπαλοι πάντως συνηθίζουν να παίζουν επιθετικά για αυτό και αναμένω ένα ιδιαίτερα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ. Εκεί ποντάρουμε με over 3 ασιατικό στο 1.82.

Γουατεμάλα – Καναδάς

Στη πρεμιέρα ο Καναδάς δεν έπεισε με την Γουαδελούπη να κάνει την έκπληξη και να ισοφαρίζει το ματς στο 93’. Η ομάδα του Χέρντμαν καλείται να βγάλει καλύτερο πρόσωπο κόντρα στη Γουατεμάλα και να πάρει το τρίποντο που θα την φέρει αγκαλιά με την πρόκριση. Οι τυπικά γηπεδούχοι έπαιξαν έξυπνα στη πρεμιέρα με την Κούβα πήραν την νίκη και έβαλαν τις βάσεις για μια θέση στα νοκ άουτ.

Ο Κανάδας υπερτερεί σε ποιότητα το διπλό με -1,0 χάντικαπ ασιατικό σε τιμή 1.86 παίρνει σημείο.

Η αυλαία ανοίγει στην ΙαπωνίαΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Η αυλαία ανοίγει στην Ιαπωνία

Μονό
13:00

Βισέλ Κόμπε – Σαπόρο

Over 3 AH

1.82
Μονό
04:30

Γουατεμάλα – Καναδάς

2 (-1 ΑΗ)

1.86
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending