Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά τένις: Διπλασιασμοί στο Wimbledon #Bilias1974

Δυνατές επιλογές από τον πρώτο γύρο του Wimbledon στα προγνωστικά τένις του #Bilias1974.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Ατυχής η τελευταία μας επιλογή από τα Futures των γυναικών στη Σερβία καθώς η Παύλου δεν κράτησε το handicap που της είχαμε δώσει και ηττήθηκε πιο εύκολα του αναμενομένου. Αφήνουμε όμως αυτού του επιπέδου τα τουρνουά και αφοσιωνόμαστε αποκλειστικά στο τρίτο Grand Slam της χρονιάς, στα προγνωστικά τένις, το ιστορικό Wimbledon που ανοίγει τις πύλες του σήμερα και θα διαρκέσει ως τα μέσα Ιουλίου.

O βασικός μας συλλογισμός στα προγνωστικά τένις του Wimbledon θα είναι να κοντράρουμε τα φαβορί που είτε δείχνουν σε κακή κατάσταση στους μέχρι τώρα αγώνες τους στο χόρτο, είτε προέρχονται από τραυματισμό και δύσκολα θα κάνουν καλή πορεία στο τουρνουά.

Από πλευράς μακροχρόνιων η στήλη έχει επιλέξει από νωρίς την επιλογή του Μεντβέντεφ για νικητή τουρνουά, επιλογή η οποία η αλήθεια είναι ότι έχει χάσει αξία με τη μέτρια ως κακή απόδοση που έχει ο Ρώσος στην προετοιμασία του για το Wimbledon.  Γενικότερα βέβαια, η ποιότητα και η χρονιά που κάνει ο Ρώσος είναι τέτοια που δεν θα είναι και τεράστια έκπληξη αν καταφέρει τελικά να προσαρμόσει το παιχνίδι του στο χόρτο και να κατακτήσει το τουρνουά καθώς παραμένει τρίτο φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές.

Άλλα μακροχρόνια δεν μας κέντρισαν το ενδιαφέρον καθώς είτε οι αποδόσεις είναι αρκετά χαμηλά στα πιο safe bets όπως π.χ. το να κερδίσει το τουρνουά ο Τζόκοβιτς που είναι περίπου στο 1.60 είτε αποτελούν μεγάλο ρίσκο και δεν αξίζει να πετάξουμε τα χρήματα μας.

Προγνωστικά τένις Wimbledon

Πάμε να δούμε λοιπόν τις επιλογές που μελετήσαμε για τον πρώτο γύρο του τουρνουά ξεκινώντας από τον αγώνα του Αυστραλού Τζόρνταν Τόμπσον εναντίον του Αμερικανού Μπράντον Νακασίμα. Ο Αυστραλός είναι πολύ καλός παίκτης στο χόρτο έχοντας φέτος εννιά νίκες και τέσσερις ήττες, έχοντας μάλιστα χάσει δύσκολα από παίκτες σε εξαιρετική κατάσταση όταν τους συνάντησε όπως ήταν ο Μάρεϊ στα ημιτελικά του Σούρμπιτον ή ο Γκρικσπούρ στον τελικό στο Χερτογκενμπός. Ο Αμερικανός Νακασίμα διανύει μια κακή χρονιά γενικά με επτά νίκες και δώδεκα ήττες ενώ ειδικά στο χόρτο έχει μία νίκη και τρείς ήττες στα τουρνουά που συμμετείχε ως τώρα. Θα επιλέξουμε τη νίκη του Τόμπσον σε απόδοση 1.98.

Ο δεύτερος αγώνας που μας κέντρισε το ενδιαφέρον στα προγνωστικά τένις σήμερα είναι αυτός του Γάλλου Κουέντιν Χαλίς εναντίον του Άγγλου Νταν Έβανς. Ο Χαλίς παραδόξως επέλεξε να μην παίξει κανένα τουρνουά στο χόρτο στην προετοιμασία του για το Wimbledon, διαλέγοντας τα Challenger τουρνουά σε χωμάτινη επιφάνεια στην πατρίδα του όπου μάλιστα κέρδισε και έναν τίτλο. Έπαιξε μόνο ένα exhibition παιχνίδι σε χόρτο όπου και κέρδισε τον Κινέζο Γου σε τρία σετ. Το παιχνίδι του όμως με το βαρύ σερβίς ταιριάζει απόλυτα στην επιφάνεια του χόρτου και έχει τη δυνατότητα να προσαρμοστεί γρήγορα στις συνθήκες που θα συναντήσει.

Ο Έβανς από την άλλη, διανύει μια αρκετά κακή χρονιά έχοντας εννιά νίκες και 17 ήττες συνολικά. Παραδοσιακά κάνει καλούς αγώνες στο χόρτο, όμως φέτος πιθανότατα θα έχει την πρώτη του αρνητική χρονιά στην επιφάνεια εκτός αν πραγματοποιήσει μια ανέλπιστα καλή πορεία στο Wimbledon κάτι που δείχνει αρκετά δύσκολο βάσει της φόρμας στην όποια δείχνει να βρίσκεται. Η νίκη του Χαλίς είναι στο 2.05 και θα αποτελέσει την δεύτερη μας επιλογή σήμερα.

Τέλος, θα προτείνουμε και μια επιλογή στην οποία βλέπουμε αρκετά games και αυτή θα έρθει από το παιχνίδι του Αργεντίνου Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί εναντίον του Ισπανού Μπερνάμπε Ζαπάτα Μιράγιες. Πρόκειται για δύο παίκτες χωρίς ιδιαίτερα καλή παρουσία στο χόρτο καθώς ο μεν Ετσεβερί, ο οποίος είναι το θεωρητικό φαβορί έχει μόλις μία νίκη σε πέντε αγώνες του τα τελευταία τρία χρόνια ενώ ο Μιράγιες έχει μεν περισσότερες στο ίδιο χρονικό διάστημα (7-6) αλλά αρκετές εξ’ αυτών έχουν έρθει στα προκριματικά του Wimbledon τα τελευταία δύο χρόνια απέναντι σε χαμηλότερης δυναμικότητας αντιπάλους. Αρκετές οι πιθανότητες να δούμε τουλάχιστον τέσσερα σετ σε αυτόν τον αγώνα, μεταξύ δύο σχετικά ισοδύναμων παικτών στην συγκεκριμένη επιφάνεια. Θα επιλέξουμε το over 38,5 games σε απόδοση 1.90.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Περισσότερα

Click to comment

Trending