Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Κέβιν Σόνι για… Βόλο

Ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης αρέσει στους κυανέρυθρους

Τον γνωστό μας Κέβιν Σόνι έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Βόλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός είχε μια άτυχη σεζόν, καθώς ο δανεισμός του στην Χατάισπορ δεν ήταν επιτυχημένος καθώς τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ με την επιστροφή του συνέβη ο φονικός σεισμός με αποτέλεσμα η ομάδα να μην συνεχίσει στο πρωτάθλημα!

Στην συνέχεια ο Σόνι πήγε εκ νέου δανεικός στην Ντερμισπόρ και πλέον οι Αρκάδες επιθυμούν την πώλησή του, καθώς δεν κολλάει στα πλάνα του Μίλαν Ράσταβατς.

Ο 25χρονος επιθετικός έχει σε 32 ματς με τον Αστέρα, 6 γκολ και 2 ασίστ, ενώ πέρυσι πρόλαβε σε 3 μόλις συμμετοχές να μοιράσει μία ασίστ.

Η διαδρομή Τρίπολη – Βόλος έχει αποδειχθεί επιτυχημένη στο παρελθόν, αν δούμε το παράδειγμα του Τάσου Δουβίκα, που από την Τρίπολη βρέθηκε στον Βόλο και από εκεί στην Ολλανδία και μάλιστα πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος!

Στον Βόλο εκτιμούν ιδιαίτερα τον ποδοσφαιριστή, που αν δεν είχε τον τραυματισμό θα ήταν παρών στο Παγκόσμιο του Κατάρ με την Εθνική του ομάδα…

Μένει να δούμε αν πραγματικά υπάρχει το ενδιαφέρον και το κατά πόσο είναι εφικτό το deal, από την στιγμή που ο Καμερουνέζος επιθετικός ανήκει στον Αστέρα ως το καλοκαίρι του 2024.

Trending