Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά τένις. Πρεμιέρα διπλασιασμού για Σάκκαρη

Προγνωστικά τένις: Ειδικά στοιχημάτα, ακριβές σκορ και combo έχει το σημερινό πρόγραμμα με αποδόσεις κοντά ή και άνω του διπλασιασμού.

Καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες και καλή στοιχηματική ημέρα να έχετε. Δεύτερη μέρα στο Wimbledon και πρεμιέρα κάνουν σήμερα οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη. Ασφυχτικά γεμάτο το πρόγραμμα και σήμερα, έχω όμως διακρίνει κάποια παιχνίδια με τα οποία αξίζει να ασχοληθούμε. Θα ρίξουμε και κάποιες ματιές στο ταμπλό των γυναικών για προγνωστικά τένις από το παιχνίδι της Ελληνίδας αθλήτριας.

Προγνωστικά τένις: Του ταιριάζει το γρασίδι

Ξεκίνημα από τον αγώνα μεταξύ του Μαξίμ Κρέσι και του Λάζλο Ντζέρε, με τους δύο αθλητές να ετοιμάζονται για την τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση. Στο γρασίδι είναι ξεκάθαρο πως ο Κρέσι έχει τον πρώτο λόγο και εν πολλοίς η δική του απόδοση θα κρίνει το αποτέλεσμα. Εάν καταφέρει να βρει ρυθμό στο σερβίς δεν θα αντιμετωπίσει δυσκολίες απέναντι σε έναν αθλητή που διακρίνεται στις πιο αργές επιφάνειες. Οι αποδόσεις άνοιξαν με σχεδόν απόλυτη ισορροπία, δίνοντας ένα μικρό πλεονέκτημα για την νίκη στον Κρέσι.

Τα προγνωστικά τένις δίνουν τον πρώτο λόγο στον Αμερικανό αθλητή και θεωρώ πως υπάρχει αξία στο ποντάρισμά του. Η απλή νίκη ξεκινάει από το 1.75+ ενώ εάν συνδυαστεί με το σύνολο των games ανεβαίνει αρκετά πάνω από τις τιμές του διπλασιασμού. Για όσους θέλουν να κυνηγήσουν την μεγάλη απόδοση νίκη Κρέσι και Over 34,5 games το βρίσκει κανείς στο 2.40+.

Φαβορί το νούμερο 849!

Ο Μίλος Ράονιτς προσπαθεί να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο και θέλει να το κάνει μέσα από το αγαπημένο του τουρνουά. Ο φιναλίστ του 2016 έχει κατρακυλήσει στο νούμερο 849 καθώς βρέθηκε για δυο χρόνια εκτός αγωνιστικής δράσης. Στο σημερινό παιχνίδι εμφανίζεται σαν φαβορί, γεγονός που μου φάνηκε περίεργο, μιας και αντιμετωπίζει αθλητή που προέρχεται από τρεις νίκες στα προκριματικά. Ο Αυστριακός Ντένις Νόβακ προκρίθηκε με σχετική άνεση στο κυρίως ταμπλό και πλέον θα κυνηγήσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αμφότεροι στηρίζονται στο εξαιρετικό τους σερβίς και θεωρώ πως θα γίνει ένας αγώνας που δεν θα τραβήξει τα βλέμματα. Όμως, το όριο στο σύνολο των άσων βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο. Το Over 34,5 άσοι στα προγνωστικά τένις μοιάζει ως ένα αρκετά πιθανό σημείο. Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι, με λίγα μπρέικ, για αυτό και το να κερδίσουν και οι δύο από ένα σετ βρίσκεται σε τιμές κάτω του 1.35. Για τους λάτρεις των ειδικών στοιχημάτων, να διαρκέσει το παιχνίδι περισσότερο από τρεις ώρες πληρώνει 1.90.

Αντίπαλος στα μέτρα της

Η κλήρωση χαμογέλασε στην Μαρία Σάκκαρη, φέρνοντάς της μία βατή αντίπαλο στον πρώτο γύρο του Wimbledon . Η Ελληνίδα αθλήτρια θα αντιμετωπίσει την Μάρτα Κόστιουκ, νούμερο 35 στον κόσμο. Μία αθλήτρια η οποία δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στο γρασίδι και κόντρα στην οποία η Σάκκαρη μετράει μόνο νίκες, χωρίς να έχει χάσει σετ. Η Κόστιουκ το 2023 δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο διπλό και στο μεικτό, για αυτό και έχει πετύχει μόλις δυο  νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια της.

Εάν η Σάκκαρη καταφέρει να επιβάλει από νωρίς τον ρυθμό της δεν θα αντιμετωπίσει καμία δυσκολία. Εάν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά τένις, που την δίνουν ως ξεκάθαρο φαβορί, θα φτάσει σε μία εύκολη νίκη. Θα προτιμήσω το ακριβές σκορ 2-0, καθώς θέλω να αποφύγω το σύνολο των games ή κάποιο άλλο combo σημείο. Το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται πάνω από το 1.90 άλλωστε, δίνοντάς μας μία εξαιρετική επιλογή σε ένα δύσκολο στοιχηματικά παιχνίδι. Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε ότι και αν ποντάρετε.

Περισσότερα

Click to comment

Trending