Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η ιστορία επαναλαμβάνεται στο Μπατούμι #Bats

προγνωστικά

Στον ημιτελικό του Euro U21 ανάμεσα σε Ισραήλ και Αγγλία ποντάρει ο #Bats με επιλογές που φτάνουν μέχρι το 2.75.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Ελπίδων πλησιάζει στο τέλος του και παραμένει στο επίκεντρο όσον αφορά τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Ισραήλ U21 – Αγγλία U21

Για δεύτερη φορά στη διοργάνωση αναμετρώνται Ισραήλ και Αγγλία. Την πρώτη ήταν στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, όταν τα «μικρά λιοντάρια» πήραν άνετα τη νίκη με 2-0. Σε αυτή την στήλη έχουμε δείξει την εμπιστοσύνη μας στους Άγγλους, οι οποίοι διεκδικούν με αξιώσεις την κατάκτηση του τροπαίου. Δεν έπεισαν καθόλου στον προημιτελικό με την Πορτογαλία, παρά τη νίκη με 1-0. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο αμύνονταν για να κρατήσουν το προβάδισμα και δέχτηκαν πληθώρα φάσεων, κάποιες από τις οποίες από καθαρή τύχη δεν κατέληξαν σε γκολ. Αν κάτι κρατάμε στα θετικά για την Αγγλία είναι το πόσο συμπαγής αποδείχτηκε η άμυνά της, καθώς ακόμα και σε μια τέτοια κατάσταση κράτησε το μηδέν. Πλέον είναι η μόνη ομάδα με το απόλυτο των νικών, μετά την ήττα της Γαλλίας, ενώ παραμένει κι η μοναδική που δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ.

Το Ισραήλ σε τέσσερα παιχνίδια έχει απολογισμό 1-2-1, καθώς χρειάστηκε να φτάσει στη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσει τη Γεωργία. Οπωσδήποτε είναι μια καλή ομάδα και δε βρίσκεται τυχαία σε αυτό το σημείο, όμως σε μεγάλο βαθμό ευνοήθηκε κι από τις συγκυρίες. Ποιοτικά δεν συγκρίνεται με τους Άγγλους, όπως φάνηκε και στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων, και θα χρειαστεί μια τεράστια εμφάνιση για να προκριθεί στον τελικό.

Στηριζόμαστε στην εμπειρία και την ποιότητα των Άγγλων διεθνών, αναμένοντας να επαναλάβουν αυτό που έκαναν στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Ισραηλινούς. Αρχική μας επιλογή το διπλό με under 3,5 στο 2.05 της Fonbet. Από εκεί και πέρα πάμε σε δύο πιο ειδικά πονταρίσματα, βασισμένα στη μέχρι τώρα πορεία και εικόνα της ομάδας του Κάρσλεϊ. Το να ξεκινήσει με προβάδισμα δύο τερμάτων η Αγγλία πληρώνει 2.25 στη Novibet. Έπειτα, πάμε και σε επιλογή σκόρερ. Αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, είναι πάντοτε δραστήριος και κατάφερε να βρει δίχτυα στο προηγούμενο μεταξύ τους ματς: αξίζει το ποντάρισμα στο να σκοράρει ο Άντονι Γκόρντον, με απόδοση 2.75 στη Novibet.

Combo
19:00

Ισραήλ U21 – Αγγλία U21

2 & under 3,5

2.05
BET: 30 units
Ειδικό
19:00

Ισραήλ U21 – Αγγλία U21

Anytime score 0-2

2.25
BET: 20 units
Σκόρερ
19:00

Ισραήλ U21 – Αγγλία U21

Γκολ Γκόρντον

2.75
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending