Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ισπανία U21 – Ουκρανία U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ισπανία U21 – Ουκρανία U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ισπανία U21 – Ουκρανία U21 ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ισπανία U21 – Ουκρανία U21 προγνωστικά

  • «Σταντιονούλ Στεάουα» (31.254), Βουκουρέστι.
  • Διαιτητής: Έρικ Λάμπρεχτς.
  • Στους ομίλους: Ισπανία – Ουκρανία 2-2.
  • Η Ισπανία είναι αήττητη στις προηγούμενες τέσσερις αναμετρήσεις με την Ουκρανία, μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Σε τρία από αυτά τα παιχνίδια η Ουκρανία δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ρεπορτάζ Ισπανίας U21

Κόντεψε να υποστεί ένα ηχηρό σοκ από την Ελβετία στην προημιτελική φάση, όμως τελικά έκανε το καθήκον της και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά. Οι Ισπανοί, παρά την έλλειψη καθαρών ευκαιριών, είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και πήραν τελικά προβάδισμα με πλασέ του Σέρχιο Γκόμεθ στο 68’, έπειτα από ασίστ του Ρουίθ. Σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνάς τους όμως, δέχτηκαν την ισοφάριση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί απέδειξαν την ανωτερότητά τους, και με γκολ του Μιράντα με μακρινό σουτ που κόντραρε και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα της Ελβετίας στο 103’ ξαναπήραν το προβάδισμα, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος. Τέταρτη συνεχόμενη φορά που η «φούρια ρόχα» φτάνει στα ημιτελικά της διοργάνωσης, μετρώντας δύο προκρίσεις και έναν αποκλεισμό τις τρεις προηγούμενες.

Stat attack: Τρέχει αήττητο σερί 14 αγώνων.

Απουσίες: Δεν αναμένονται αλλαγές στην αρχική εντεκάδα, αφού δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τένας – Β. Γκόμεθ, Παρέδες, Πατσέκο, Μιράντα – Μπλάνκο, Σανθέτ, Μπαένα – Ρόδρι, Σ. Γκόμεθ, Ρουίθ.

Ρεπορτάζ Ουκρανίας U21

Πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη έκπληξη της προημιτελικής φάσης, πετώντας έξω με εμφατικό τρόπο τη Γαλλία. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ νωρίς, η Ουκρανία αντέδρασε και με τον παραπάνω. Ο Σουντακόφ ισοφάρισε στο 32’ από την άσπρη βούλα μετά από κερδισμένο πέναλτι του Μούντρικ, και στο 44’ ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε την ανατροπή εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η γαλλική άμυνα «κοιμήθηκε», παίρνοντας νέα ασίστ από τον άσο της Τσέλσι. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ροτάν κλήθηκε να διαχειριστεί το παιχνίδι και τα κατάφερε περίφημα. Οι «μπλε» ισοφάρισαν στο 81’ όμως το γκολ του Γουαχί ακυρώθηκε επειδή ήταν σε θέση οφσάιντ, και πέντε λεπτά μετά ο Μπονταρένκο κλείδωσε τη νίκη και την πρόκριση των Ουκρανών πετυχαίνοντας το τελικό 3-1.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία οκτώ ματς της σημειώθηκαν over 3,5 γκολ.

Απουσίες: Μοναδικό πρόβλημα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ουκρανίας η τιμωρία του επιθετικού Κρίσκιβ..

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τρούμπιν – Σικ, Μπατάγκοφ, Ταλοβιέροφ, Βιβτσαρένκο – Μπονταρένκο, Μπράζκο – Κάστσουκ, Σουντακόφ, Μούντρικ – Βιούνικ.

Ισπανία U21 - Ουκρανία U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Ισπανία U21 – Ουκρανία U21

Πράξη δεύτερη για Ισπανία και Ουκρανία, που βρέθηκαν ξανά στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων. Αν και εκείνο το παιχνίδι είχε πολύ μικρότερη σημασία και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με τα δεύτερα, από τότε φάνηκε πόσο επικίνδυνη και υπολογίσιμη ομάδα είναι η Ουκρανία. Πάντως, η Ισπανία έχει πολύ πιο σοβαρή άμυνα από τους Γάλλους και δύσκολα θα την πατήσει όπως αυτοί. Σε αυτή την περίπτωση αναμένουμε ένα λίγο πιο μαζεμένο παιχνίδι από πλευράς σκορ, οπότε θα επιλέξουμε τα 2-3 γκολ με απόδοση 2.00 στη Novibet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending