Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Ο Γκοτζαμανίδης στον Πανσερραϊκό – www.ertsports.gr

 

Τα “λιοντάρια” γνωστοποίησαν την προσθήκη του 22χρονου κεντρικού αμυντικού για τα επόμενα δύο χρόνια ενόψει της… πρόκλησης της Super League.

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στα “σαλόνια” της Super League και ενισχύει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν. Αυτή τη φορά, τα “λιοντάρια” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Νίκου Γκοτζαμανίδη.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα των Σερρών, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τη Λάρισα και στο ξεκίνημα της καριέρας του βρέθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Γκοτζαμανίδη. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Νίκος Γκοτζαμανίδης είναι γεννημένος στις 25/01/2001 στην Κατερίνη, έχει ύψος 1.89 και αγωνιζόταν στην Λάρισα, με την οποία την τελευταία τριετία κατέγραψε 40 συμμετοχές και 2 γκολ. Νωρίτερα ήταν επαγγελματίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και είχε αγωνισθεί στην ομάδα U19 σε 55 αγώνες και είχε πετύχει 5 γκολ, ενώ ήταν διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας μας U16, U17, U18 και U19 με 20 συμμετοχές και 2 γκολ.

Νίκο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανσερραϊκού».//Γ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending