Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα ο Παναθηναϊκός

 

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, το “τριφύλλι” έκανε το 4Χ4 φιλικά επί αυστριακού εδάφους, επικρατώντας με 1:0 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πραγματοποίησε την λιγότερο παραγωγική του εμφάνιση, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα κύλησαν χωρίς κάποια αξιοσημείωτη φάση, καθώς οι δύο ομάδες δεν είχαν καλό ρυθμό στο παιχνίδι. Κάπως έτσι, η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 24′, με ένα σουτ του Μπερνάρ, που κατέληξε λίγο άουτ. Ο Παναθηναϊκός διατηρούσε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να ανοίξει το σκορ, πριν το ημίχρονο. Πρωταγωνιστής της φάσης ήταν ο Βραζιλιάνος, που έκανε ατομική ενέργεια από δεξιά και σέντραρε, με τον Καλοσκάμη να πετάγεται στη πορεία της μπάλας και με κεφαλιά να κάνει το 1:0 στο 39′.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δοκίμασε μαζί μόνο για ένα τέταρτο τους Μπερνάρ και Τζούρισιτς, όμως οι “πράσινοι” δεν ήταν απειλητικοί. Άλλωστε, μόλις πριν ένα 24ωρο είχαν αντιμετωπίσει την Πετρολούλ Πλοϊέστι σε φιλικό παιχνίδι. Η μοναδική φάση στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, που έφθασε κοντά στην ισοφάριση, όμως η κεφαλιά του Πίσκεβιτς πέρασε ελάχιστα έξω.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι (46’ Ξενόπουλος), Βαγιαννίδης (63’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ (18’ λ.τ. Σιδεράς, 80’ Μάγκνουσον), Φίκαϊ (71’ Κάτρης), Χουάνκαρ (71’ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ (71’ Τσόκαϊ), Κλέινχεϊσλερ (80’ Φρόκου), Μπέρνάρ (62’ Καμπετσής), Μαντσίνι (62’ Αϊτόρ), Σπόραρ (73’ Μπιλάλ), Καλοσκάμης (46’ Τζούρισιτς).

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ: Ναούμοφ (46’ Γκάνεφ), Γκουρίστα (70’ Ενγκουιντά), Πετρόφ (70’ Βιγιάτσκι), Χέλιτον Ντος Σάντος (70’ Τσόνκοφ), Ραπνουίλ (70’ Τόνεφ), Τσότσεφ (65’ Πίσκεβιτς), Τσένοφ, Καραγκαρέν (65’ Ουμαρμπάεφ), Βούτοφ (70’ Στόιτσκοφ), Ολιβέιρα Ντος Σάντος (70’ ΡΚίριλοφ), Γιόσκοφ (70’ Ρούσεφ).//ΜΠ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending