Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ανοιχτά γραμμάτια στο 1.81 #Georgiou

Ανοιχτά γραμμάτια στο 1.81

Nα ρεφάρει θέλει ο #Georgiou με τον ημιτελικό του Euro U21 και την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ουκρανία.

Η ζέστη έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της στη χώρα μας με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, εμείς όμως δεν πτοούμαστε και ψάχνουμε τη δική μας όαση δροσιάς με τον ημιτελικό του Euro U21 και την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ουκρανία. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά Ισπανία U21 – Oυκρανία U21

Στόχος των Ισπανών είναι να πάνε στον τελικό της διοργάνωσης όπως το 2019, ωστόσο για να το επιτύχουν θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ουκρανίας, που έχει δείξει μέχρι τώρα στη διοργάνωση ότι είναι μια αξιόμαχη αντίπαλος. Μπορεί οι «φούριας ρόχας» να χρειάστηκαν την παράταση για να προκριθούν έναντι της Ελβετίας με 2-1, με τον Ζικί Άμντουνι να ισοφαρίζει σε 1-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το γκολ που είχε σημειώσει ο Σέρχιο Γκόμεθ στο 68′, αλλά ο Χουάν Μιράντα στο 103′ ήταν αυτός που έστειλε τους Ίβηρες στα ημιτελικά, καθώς και στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του χρόνου στο Παρίσι.

Αν μάλιστα ανακαλέσει κάποιος στη μνήμη του το ματς των δύο ομάδων στη φάση των ομίλων, εκεί όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, θα δει ότι η Ισπανία διαμαρτυρήθηκε έντονα για ένα ακυρωθέν γκολ, το οποίο θα άλλαζε την εικόνα της αναμέτρησης και ίσως έδινε και τη νίκη. Το μότο που λέει «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» θέλει να επιβεβαιώσει ο Σάντι Ντένια, παρατάσσοντας την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με τον αρχηγό Άμπελ Ρουίθ να τίθεται στη διάθεσή του πλαισιωμένος από τον Ρόδρι που έπαιξε ως αλλαγή στο ματς με τους Ουκρανούς στη φάση των ομίλων. Επίσης ο Ίβηρας τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των Αϊμάρ Όροθ και Αντριάν Μπερνάμπε κόντρα στους Ελβετούς και ίσως τους χρησιμοποιήσει από την αρχή φρεσκάροντας τη μεσαία γραμμή.

Η Ουκρανία είναι μία από τις δύο ομάδες του τουρνουά που έχουν τραβήξει τα βλέμματα πάνω τους με το ωραίο ποδόσφαιρο που αποδίδει και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη φτάνοντας μέχρι και τα ημιτελικά όπου καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα που γνωρίζει αρκετά καλά. Ο λόγος για την Ισπανία, την οποία όχι μόνο δεν φοβήθηκε στη φάση των ομίλων αλλά απέσπασε ισοπαλία με 2-2.

Μάλιστα, ενώ πολλοί ανέμεναν πως η ομάδα του Ρουσλάν Ρόταν θα σταματήσει στον προημιτελικό με αντίπαλο τη Γαλλία, άπαντες διαψεύστηκαν βλέποντας τους Ουκρανούς να «κεντάνε» μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να υποχρεώνουν σε ήττα με 3-1 τους «τρικολόρ», με τον Μιχάιλο Μούντρικ να επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα και να οδηγεί την ομάδα του σε μια μεγάλη πρόκριση. Επιθυμία όλων στο ουκρανικό στρατόπεδο μετά και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι να περάσουν στον τελικό της διοργάνωσης για δεύτερη φορά στην ιστορία τους διαθέτοντας στις τάξεις τους παίκτες εγνωσμένης αξίας πέραν του Μούντρικ όπως τους Σουντάκοφ, Κάστσουκ και Σίκαν.

Έχοντας πάρει μια πρώτη γεύση μεταξύ των δύο ομάδων κρατάμε για τα προγνωστικά το goal/goal σε απόδοση 1.81.

Μονό
22:00

Ισπανία U21 – Ουκρανία U21

Goal/goal

1.81
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending