Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αγγλία U21 – Ισπανία U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Αγγλία U21 – Ισπανία U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Αγγλία U21 – Ισπανία U21 ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Αγγλία U21 – Ισπανία U21 προγνωστικά

  • «Ατζαραμπέτ Αρένα» (20.383), Μπατούμι.
  • Διαιτητής: Εσπέν Εσκάς.
  • Στις τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσεις τους οι δύο ομάδες πήραν από μία νίκη, ενώ δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.
  • Δύο από αυτά ήταν επίσημα, για την τελική φάση του Euro, με μία νίκη της Αγγλίας και μία ισοπαλία.
  • Σε τρία από τα τέσσερα μεταξύ τους ματς σημειώθηκαν under 2,5 τέρματα.

Ρεπορτάζ Αγγλίας U21

Δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Ισραηλινούς να διεκδικήσουν την πρόκριση, παίρνοντας επιβλητική νίκη με 3-0 στον πρώτο ημιτελικό. Ο Γκιμπς-Γουάιτ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα στην Αγγλία από τα έντεκα μέτρα στο 17’, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Ωστόσο, στο 42’ ο ίδιος παίκτης εξιλεώθηκε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Πάλμερ. Ο παίκτης της Σίτι από δημιουργός έγινε εκτελεστής και, με μια μικρή καθυστέρηση μετά την χρήση VAR, πέτυχε το 2-0 στο 63’. Ισχυρό προβάδισμα για τα «τρία λιοντάρια» που έβαλαν το «κερασάκι στην τούρτα» με το γκολ του Άρτσερ στο 90’. Έτσι έφτασαν για τέταρτη φορά στην ιστορία τους στον τελικό του Euro U21, με στόχο την τρίτη κατάκτηση.

Stat attack: Έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια στη διοργάνωση χωρίς να δεχτεί γκολ.

Απουσίες: Δε θα προλάβει τον τελικό ο τραυματίας Ράμσεϊ. Αντίθετα, επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Άαρονς και Τζόνσον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Τράφορντ – Γκάρνερ, Χάργουντ-Μπέλις, Κόλγουιλ, Άαρονς – Γκόμες, Τζόουνς, Πάλμερ, Γκιμπς-Γουάιτ – Μαντουέκε, Γκόρντον.

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

Ρεπορτάζ Ισπανίας U21

Με την καλύτερη εμφάνισή της στη διοργάνωση η Ισπανία διέλυσε με 5-1 την Ουκρανία για να πάρει εμφατική νίκη-πρόκριση στον τελικό. Απέναντι σε μια ομάδα που την είχε ζορίσει στο ματς τους για τη φάση των ομίλων, αυτή τη φορά έκανε… πάρτι. Το ματς ξεκίνησε με κακούς οιωνούς για τη «φούρια ρόχα», καθώς ο Μπονταρένκο έβαλε μπροστά στο σκορ τους Ουκρανούς στο 13’. Η Ισπανία απάντησε με τον Ρουίθ (17’) και δεν άργησε να κάνει την ανατροπή με τον Σανθέτ στο (24’). Από τότε όχι μόνο δεν επέτρεψε στην αντίπαλό της να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά πέτυχε άλλα τρία τέρματα με τους Μπλάνκο (54’), Ορόθ (68’) και Σέρχι Γκόμεθ (78’) για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Στοχεύει να κατακτήσει το τρόπαιο του Euro U21 για έκτη φορά και να γίνει η πολυνίκης του θεσμού, ξεπερνώντας την Ιταλία που μαζί με αυτήν το έχει πετύχει πέντε φορές.

Stat attack: Είναι αήττητη στα τελευταία 15 παιχνίδια, επίσημα και φιλικά.

Απουσίες: Πλήρης θα παραταχθεί η ομάδα του Σάντι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τένας – Β. Γκόμεθ, Πατσέκο, Παρέδες, Μιράντα –Μπλάνκο, Σανθέτ, Μπαένα – Ρόδρι, Σ. Γκόμεθ, Ρουίθ.

Αγγλία U21 - Ισπανία U21 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Αγγλία U21 – Ισπανία U21

Μεγάλος τελικός ανάμεσα στα δύο φαβορί της διοργάνωσης και δύο διαφορετικούς κόσμους. Η σφιχτή και σκληροτράχηλη Αγγλία αντιμετωπίζει τη θεαματική Ισπανία. Καλύτερη άμυνα εναντίον καλύτερης επίθεσης. Οι μπουκ δίνουν ένα ελαφρύ προβάδισμα στους Άγγλους, ίσως λόγω του αψεγάδιαστου ρεκόρ τους στη διοργάνωση. Δεδομένου ότι πρόκειται για τελικό δεν περιμένουμε να ξεφύγει εύκολα το σκορ. Πάμε με τα 2-3 γκολ, επιλογή που προσφέρεται στο 1.95 από τη Fonbet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending