Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Χρήζει βελτίωσης και… ενίσχυσης ο ΠΑΟΚ

 

Προβληματική εικόνα παρουσίασε και στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους ο “Δικέφαλος του Βορρά”, που ηττήθηκε με 2:1 από την Γκόου Άχεντ Ιγκλς και έδειξε ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά του, ώστε να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στην αναμέτρηση, καθώς στο 27ο λεπτό έχασε μία καλή διπλή ευκαιρία. Ο Μουργκ συνεργάστηκε ωραία με τον Μπράντον, αλλά ο δεύτερος νικήθηκε από τον Ντε Λάνγκε, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Ζίβκοβιτς έφυγε κόρνερ. Στο 32’ ο Νάσμπεργκ πρόλαβε πάνω στη γραμμή τη μπάλα, πριν ο Σο τη στείλει στα δίχτυα, κάτι που κατάφερε ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα, κάνοντας το 1:0 στο παιχνίδι για την Γκόου Άχεντ Ιγκλς. Οι Ολλανδοί έφθασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ, πριν τελειώσει το ημίχρονο, όμως το σουτ του Μπρόουν στο 43’ δεν βρήκε στόχο.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν απάντηση με την έναρξη του δευτέρου μέρους, φθάνοντας στην ισοφάριση στο 48ο λεπτό. Ο Τάισον σέντραρε και ο Σβαμπ, που βρέθηκε ξεμαρκάριστος, σκόραρε με κοντική κεφαλιά για το 1:1. Ο δημιουργός του γκολ λίγο έλειψε να χρηστεί σκόρερ στο 60’ και να βάλει μπροστά τον ΠΑΟΚ, όμως το σουτ του Βραζιλιάνου σταμάτησε στο δοκάρι. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” απείλησε στο 68’ και στο 69’ με τους Βρακά και Τσαούση αντίστοιχα, φθάνοντας κοντά στο δεύτερο γκολ, κάτι που πέτυχε αμέσως μετά η Γκόου Άχεντ Ιγκλς, με εξαιρετική ενέργεια και σουτ του Αντεκάνιε για το 2:1 στο 70’, σκορ που παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Κωνσταντέλια να αστοχεί με κεφαλιά από κοντινή απόσταση στο 90’+2’.

Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Ντε Λάνγκε, Κάιπερς, Λίντμπεργκ, Σέρα, Σόου, Μπλόμε, Γιανσάνα, Αμόφα, Έβερινκ, Σάατχοφ, Μπρέουμ.
Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι: Ντε Λάνγκε, Ντέιλ, Κράμερ, Τζέιμς, Ρόμενς, Αντεκάνιε, Αβεντισιάν, Β. Έντβαρντσεν, Ο. Έντβαρντσεν, Ντέρσκεν, Σμιτς.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς (46’ Ταλιχμανίδης), Λύρατζης (62’ Βιεϊρίνια), Νάσμπεργκ (46’ Μιχαηλίδης), Εκόνγκ (46’ Κουλιεράκης), Ράφα Σοάρες (62’ Τσαούσης), Ντόουγκλας (29’ λ.τ. Σβαμπ), Τσιγγάρας (62’ Γιαξής), Μουργκ (62’ Βρακάς), Τάισον (70’ Τζίμας), Α. Ζίβκοβιτς (46’ Κωνσταντέλιας), Μπράντον (46’ Γκορτετζιάνι).//ΜΠ.

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE1 ώρα ago

Βαλμπουενά: «Έκανα κάτι ηλίθιο, στο ποδόσφαιρο ζούμε σε έναν κόσμο λιονταριών»

SUPERLEAGUE 22 ώρες ago

“Μίνι” ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανοίγει την αυλαία

ΜΠΑΣΚΕΤ4 ώρες ago

Φουρνιέ: «Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι, αλλά χαίρομαι με τη νίκη»

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ5 ώρες ago

Ήττα στο τέλος για τη Βουλιαγμένη από την Ορτίτζια

SUPERLEAGUE7 ώρες ago

Παρών ο Ατρόμητος στη μεγαλύτερη Γενική Συνέλευση της ECA που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα

SUPERLEAGUE 28 ώρες ago

Εμφατικό “διπλό” για τον ΠΑΟΚ Β΄

ΜΠΑΣΚΕΤ10 ώρες ago

Με υπογραφή Βρούτση, δεν θα βρεθούν οπαδοί του Πανιωνίου στο “Ανδρέας Παπανδρέου”

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ11 ώρες ago

Χάλκινο μετάλλιο ο Βαβίλης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Grappling

SUPERLEAGUE13 ώρες ago

Μαΐντεβατς στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Με τον Ολυμπιακό πιεστήκαμε, την ΑΕΚ την νικήσαμε δίκαια»

SUPERLEAGUE 214 ώρες ago

Super League 2: Ενός λεπτού σιγή και μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του Μπάλντοκ

Trending