Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μικροί και μεγάλοι εν δράσει στο 2.81 #Bats

προγνωστικά

Με δύο κρίσιμους αγώνες από Eliteserien και Euro U19 ασχολείται σήμερα ο #Bats.

Το Euro των Ελπίδων έφτασε στο τέλος του, όμως η διοργάνωση στις μικρότερες ηλικίες συνεχίζεται μαζί με τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Ρόζενμποργκ – Λίλεστρομ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Ρόζενμποργκ, μια από τις μεγάλες δυνάμεις του νορβηγικού ποδοσφαίρου. Η φετινή σεζόν εκτυλίσσεται με εφιαλτικό τρόπο και το κακό της υπόθεσης είναι πως δεν υπάρχει κάποιο σημάδι που να δίνει οποιαδήποτε αισιοδοξία για το μέλλον. Η αλλαγή προπονητή δεν έχει φέρει προς το παρόν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, καθώς ο Μάαλεν μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Πιο πρόσφατο το 1-0 από την ουραγό Άαλεσουντ. Πλέον, αρχίζει να χτυπά ο κώδωνας του κινδύνου, καθώς η ζώνη του υποβιβασμού δε βρίσκεται πολύ μακριά.

Η Ρόζενμποργκ θα επιχειρήσει να ξεκινήσει μια αντεπίθεση στο εντός έδρας παιχνίδι με την υπολογίσιμη Λίλεστρομ. Πρόκειται για την έβδομη ομάδα της βαθμολογίας, η οποία έχει απολογισμό 5-2-4. Δεν εντυπωσιάζει αλλά δείχνει θετικά στοιχεία, αν και πρόκειται για ομάδα χωρίς πολύ ψηλό ταβάνι. Στόχος της είναι να εκμεταλλευτεί την τεράστια αστάθεια που επικρατεί στο στρατόπεδο της αντιπάλου και να πάρει το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα από τον Μάιο. Μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς γκολ περιμένουμε η Ρόζενμποργκ να επιστρέψει στο σκοράρισμα, όμως δύσκολα θα κρατήσει και το μηδέν απέναντι στη δυνατή επίθεση της Λίλεστρομ. Κρατάμε το goal/goal με απόδοση 1.66 στη Winmasters.

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

Ιταλία U19 – Πολωνία U19

Ιταλία και Πολωνία αναμετρώνται στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά. Αμφότερες κέρδισαν τη Μάλτα και έχασαν από την Πορτογαλία, με αποτέλεσμα να έχουν μαζέψει τρεις βαθμούς. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι και οι δύο έχουν απόλυτη ισορροπία όσον αφορά τη διαφορά τερμάτων. Επομένως, κριτήριο ισοβαθμίας θα είναι η καλύτερη επίθεση, την οποία διαθέτει η Ιταλία. Ίσως αυτό να οδηγήσει την «σκουάντρα ατζούρα» σε μια πιο συντηρητική στάση, αφού κι η ισοπαλία τη βολεύει. Ωστόσο, ποιοτικά βρίσκεται τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από τους Πολωνούς. Έχει κι έξτρα κίνητρο νίκης μετά την συντριβή με 5-1 από την Πορτογαλία, η οποία την καταρράκωσε ψυχολογικά. Αξίζει στο 1.68 ο άσος, στη Winmasters, με συνολική απόδοση 2.81 στη δυάδα μας.

Δυάδα απόδοσης 2.81
18:00

Ρόζενμποργκ – Λίλεστρομ

Goal/goal

1.66
19:00

Ιταλία U19 – Πολωνία U19

1

1.68
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending