Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μπραν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μόλντε – Μπραν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μόλντε – Μπραν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Έλφσμποργκ – Χάμαρμπι προγνωστικά

  • «Άκερ» (11.249), Μόλντε.
  • Διαιτητής: Ρόχιτ Σάγκε.
  • Η Μόλντε μετρά έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία εννιά επίσημα ματς με αντίπαλο την Μπραν.
  • Στις τελευταίες 13 αναμετρήσεις στην έδρα της, η Μόλντε έχει απολογισμό 10-2-1 κόντρα στην Μπραν.
  • Σε πέντε από τα τελευταία οκτώ μεταξύ τους παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Ρεπορτάζ Μόλντε

Παρότι δε διανύει την καλύτερη σεζόν της, έδειξε καρδιά πρωταθλήτριας την προηγούμενη αγωνιστική. Πήγε στην έδρα της πρωτοπόρου Μπόντο/Γκλιμτ και έφυγε αλώβητη. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν ακόμα πιο σπουδαίο αν αναλογιστούμε ότι από το 18’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Εντυπωσιακό το γεγονός ότι μετά την αποβολή του γκολκίπερ Κάλστρομ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ με τον Μπρινχίλντσεν (24’, 35’). Το γήπεδο… κατηφόρισε στο δεύτερο ημίχρονο με την Μπόντο/Γκλιμτ να πιέζει ασφυκτικά. 18-0 οι επιμέρους τελικές, κι η γηπεδούχος τελικά κατάφερε να σκοράρει δύο φορές και να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Στην έκτη θέση έπεσε έτσι η Μόλντε, με τις Λίλεστρομ και Στρόμσγκοντσετ που ακολουθούν στο -3 να έχουν παίξει δύο και ένα ματς λιγότερα αντίστοιχα.

Stat attack: Σε επτά από τα τελευταία εννιά ματς της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Εκτός λόγω τιμωρίας ο βασικός τερματοφύλακας Κάλστρομ, καθώς κι οι τραυματίες Άντερσεν, Έικρεμ, Μπερίσα και Έλινγκσεν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Πέτερσεν – Χάουγκαν, Μπιόρνμπακ, Ρίσα – Λίνες, Έρικσεν, Μάνσβερκ, Μπρέιβικ, Χάουγκεν – Κιτολάνο, Μπρινχίλντσεν.

Ρεπορτάζ Μπραν

Δεν εντυπωσίασε στο -φαινομενικά- εύκολο παιχνίδι απέναντι στην αδύναμη Χαμ-Καμ, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 2-1 εντός έδρας. Ο Τόρσβικ άνοιξε το σκορ στο 45+2’, δίνοντας δίκαιο προβάδισμα στην Μπραν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Χωρίς να κινδυνέψουν ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι διατηρούσαν αυτό το 1-0 για αρκετή ώρα, μέχρι που κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Φίνε στο 83’. Το μόνο που κατάφερε η Χαμ-Καμ ήταν να μειώσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κίρκεβολντ, δίχως να προλάβει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Η Μπραν παρέμεινε στην τρίτη θέση με αυτό το τρίποντο με 24 βαθμούς. Βρίσκεται στο -2 από την Τρόμσο, στο +1 από τη Βίκινγκ και στο +3 από την Σάρσμποργκ, με όλες να έχουν παίξει ένα ματς λιγότερο.

Stat attack: Μετρά οκτώ συνεχόμενα goal/goal & over 2,5.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Χεγκέμπο, Κρίστιανσεν και Κάστρο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντίνγκελαντ – Κρόνε, Κνούντσεν, Σέρι, Τόρσβικ – Βάσμπεργκ, Πέντερσεν, Μίρε – Μπλόμπεργκ, Μπόρστινγκ, Φίνε.

Μόλντε - Μπραν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Μόλντε – Μπραν

Κρίσιμο τεστ για τις δύο ομάδες στην προσπάθειά τους να φτάσουν τουλάχιστον στην τρίτη θέση. Η Μπραν βρίσκεται πιο μπροστά αλλά έχει αρκετούς διώκτες. Όσο καλή κι αν είναι επιθετικά, η ευάλωτη άμυνά της αποτελεί ένα πρόβλημα. Ειδικά σε ένα ματς όπως αυτό με την έμπειρη Μόλντε, μπορεί να την πατήσει. Η πρωταθλήτρια Νορβηγίας είναι σε καλή φόρμα και πραγματοποίησε έναν «άθλο», δεδομένων των συνθηκών, στην έδρα της Μπόντο/Γκλιμτ. Δίκαια έχει το προβάδισμα και θα την στηρίξουμε. Αξίζει η επιλογή του άσου με απόδοση 2.03 στη Winmasters.

Περισσότερα

Click to comment

Trending