Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Βλέπει… Ιμπαγάσα ο Βόλος

Νέα επαφή με Ματιέ Βαλμπουενά οι κυανέρυθροι που ψάχνονται με Αργεντινό άσο

Οι μεταγραφικές υποθέσεις του Βόλου είναι στο προσκήνιο, κάτι φυσιολογικό για την εποχή που διανύουμε.

Στον Βόλο θέλουν να δημιουργήσουν μία ομάδα με παρών και μέλλον, γι΄ αυτό και θέλουν νέα παιδιά που όμως θα έχουν όλες τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστήσουν.

Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής ίσως να είναι και ο Ιάγκο Ιμπαγάσα!

Ο νεαρός Αργεντίνος γεννημένος στις 5/5/003, διαθέτει όνομα βαρύ… σαν ιστορία, αφού είναι γιος του τεράστιου Αριέλ Ιμπαγάσα, που έπαιξε στον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός Ιμπαγάσα, ξεκίνησε από τις υποδομές του Ολυμπιακού και ήδη είναι επαγγελματίας στους ερυθρόλευκους, αγωνιζόμενος στην Β΄ ομάδα του στο πρωτάθλημα της SL2.

Είναι μάλιστα διεθνής με την U 19…

Φάκελος Βαλμπουενά

Πέρα τώρα από τον νεαρό Ιμπαγάσα, ο Βόλος δουλεύει και την (δύσκολη) υπόθεση του Ματιέ Βαλμπουενά. Μάλιστα πληροφορίες θέλουν το ίδιο τον Αχιλλέα Μπέο να είχε πρόσφατα συνάντηση με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και να πιέζει για την μεταγραφή του Γάλλου super star στην ομάδα της πόλης μας!

Που ταυτόχρονα δουλεύει και άλλη μία δύσκολη περίπτωση, ενός Αργεντίνου μεσοεπιθετικού.

Στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού με Θησέα

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Βόλου στην Πορταριά του Πηλίου, με την αποστολή να παραμένει στο… βουνό μέχρι την Τετάρτη 12 Ιουλίου.

Την ίδια ημέρα (Τετάρτη, 12/7) έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό της χρονιάς κόντρα στον Θησέα Αγριάς, το οποίο θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού στις 7.00 μ.μ.

 

Trending