Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Επιστροφή με 2.32 #Klhmats

Προγνωστικά: Ο Θάνος Κληματσούδας (#Klhmats) επιστρέφει στο koubanezos.gr με μονό του 1.80 και δυάδα του 2.32.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Με χαρά σας ανακοινώνω την επιστροφή μου στο site, μετά από περίπου δύο και πλέον χρόνια. Σε αυτήν την περίοδο δεν απείχα στοιχηματικά, αλλά τα προγνωστικά μου ανέβαιναν στην πλατφόρμα του repress.gr, που με φιλοξενούσε και αποτέλεσε τη δεύτερη -στοιχηματική- οικογένειά μου.

Η αλήθεια είναι πως πήρα αρκετές εμπειρίες, έμαθα περισσότερες λεπτομέρειες για το χώρο και επιστρέφω στο koubanezos.gr με στόχο όχι την κορυφή, αλλά να… τρυπήσω το ταβάνι. Δεν θέλω να πω πολλά βέβαια, προτιμώ να μιλήσω με πράξεις.

Η τελευταία στήλη που έγραψα για χάρη του αγαπημένου μου site, ήταν στις 22 Μαΐου του 2021. Τότε, είχα αρθογραφήσει για τον επικείμενο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Μονό αποδεκτό στο 2.70 είχα προτείνει και ολοκλήρωσα την πρώτη «θητεία» μου με επιτυχία. Μπορείτε, όσοι θέλετε, να διαβάσετε εκ νέου την τότε στήλη.

Σε αυτό το διάστημα των δύο χρόνων ήμουν εξαιρετικά ενεργός και στο telegram. Πλέον, με δικό μου, προσωπικό κανάλι, που έχει περισσότερα από 2.600 άτομα για pregame & live picks. Θα χαιρόμουν εάν κάνατε μία εγγραφή στο κανάλι, σας περιμένω και εκεί.

Έγραψα ήδη αρκετά στην επιστροφή μου στο site. Μοιραία, περιγράφοντας και αναλύοντας τα προγνωστικά μου θα είμαι ολίγον τι λακωνικός. Το Champions League επιστρέφει στις ζωές μας με τον πρώτο προκριματικό γύρο απόψε.

Εκεί, Καραμπάχ και Μακάμπι Χάιφα αναμένεται να έχουν εύκολο έργο απέναντι στις Λίνκολν και Καραμπάχ αντίστοιχα. Η διαφορά ποιότητας, εμπειρίας, παραστάσεων και δυναμικής είναι αρκετά μεγάλη. Εκτιμώ πως Καραμπάχ και Μακάμπι θα εμφανιστούν έτοιμες για τις υποχρεώσεις τους και θα πάρουν προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι.

Απόψε διεξάγεται και η αναμέτρηση Σάμροκ Ρόβερς – Μπρέινταμπλικ. Ουσιαστικά έχουμε Ιρλανδία – Ισλανδία. Πιο έμπειρη ομάδα η γηπεδούχος, αλλά με κάποια αμυντικά προβλήματα ανά περιόδους φέτος. Οι Ισλανδοί πετούν φωτιές επιθετικά, τα στατιστικά τους στα γκολ είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικά. Η επιλογή του goal/goal στο 1.80 από τον Stoiximan είναι μονόδρομος.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Περισσότερα

Click to comment

Trending