Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ώρα εκδίκησης στο 2.55 #Jimandrez

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στοιχηματικές επιλογές από τένις και ποδόσφαιρο, σε τιμές αξίας που υπερδιπλασιάζουν.

Καλησπέρα σε όλους. Προγνωστικά Τετάρτης με δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από το Γουίμπλεντον αλλά και τα προκριματικά του Europa Conference League. Εμείς επιστρέφουμε με δύο πονταρίσματα σε φοβερή αξία και πιστεύουμε σε μία… καλή ημέρα μετά την αποτυχία της Δευτέρας. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Ώρα εκδίκησης

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Ονς Τζαμπέρ κόντρα στην Ριμπάκινα, σε μία επανάληψη του περσινού τελικού του γυναικείου ταμπλό. Τεράστια αναμέτρηση στα προημιτελικά, δύο καταπληκτικές αθλήτριες. Η Αφρικανή φέτος δείχνει αποφασισμένη στο τουρνουά αυτό, αφού διέλυσε την Κβίτοβα σε μία σεμνή τελετή μιας ώρας.

Από την άλλη η αθλήτρια από το Καζακστάν, έφτασε εδώ με παραίτηση της Χαντάντ και με μία καλή πορεία, παρόμοια της αντιπάλου της. Η παράδοση είναι μοιρασμένη (δύο νίκες αμφότερες) και πλέον περιμένουμε μία συγκλονιστική αναμέτρηση στο κεντρικό κορτ.

Εμείς εδώ πάμε κόντρα στα προγνωστικά και σε όλους. Φαβορί η Ριμπάκινα, όμως η Τζαμπέρ διψάει για εκδίκηση και είσοδο στα ημιτελικά. Η δυναμική της θα επικρατήσει, πάμε με τον άσσο σε τιμές που ακουμπούν το 2.55.

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

Προγνωστικά: Ανοιχτό στο Λουξεμβούργο

Συνεχίζουμε ποδοσφαιρικά με την αναμέτρηση της Ντουντελάνζ με την Σεντ Πάτρικς. Ματς με δύο ομάδες που ουσιαστικά διεκδικούν το ίδιο κομμάτι από την πίτα των προκριματικών, αφού αναμένεται να αποκλειστούν στην συνέχεια.

Πάντως η ομάδα από το Λουξεμβούργο έχει μία παραπάνω δυναμική και λίγο εμπειρία περισσότερη αφού θυμίζουμε πως είχε συμμετάσχει σε ομίλους Europa League το 2018-19 ενώ παράλληλα το ποδόσφαιρο στην χώρα αναπτύσσεται γρήγορα. Οι Ιρλανδοί βέβαια σαν σύνολο δεν είναι κακοί και θα προβληματίσουν τους αδαείς γηπεδούχους με την ταχυδύναμη που διαθέτουν.

Εδώ ξεχωρίζουμε τα γκολ, αφού το ματς μάλλον θα ανοίξει. Το αμφίτερμα στο 1.80 μας αρέσει.

Μονό
15:30

Τζαμπέρ – Ριμπάκινα

1

2.55
BET: 20 units
Μονό
20:30

Ντουντελάνζ – Σεντ Πάτρικς

Goal/goal

1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending