Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη με φαβορί στο 2.17 #Klhmats

προγνωστικά

Στήλη Τετάρτης για τον #Klhmats, που ασχολείται με δυάδα σε απόδοση 2.17, στηρίζοντας τα φαβορί των προκριματικών.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Στην επιστροφή μου στο site έδωσα… μισό ταμείο, με την Μακάμπι Χάιφα να περνάει αέρας από τη Μάλτα, όμως το σημείο στο Λίνκολν – Καραμπάχ πήγε μονάδα. Παράλληλα, η πρωταθλήτρια Ιρλανδίας Σάμροκ Ρόβερς έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες απέναντι στους Ισλανδούς της Μπρέινταμπλικ και δεν πέρασε το αμφίτερμα εκεί.

Ξεκινάω από την αναμέτρηση Ελσίνκι – Λαρν. Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλες διαφορές. Αγωνιστική ετοιμότητα, εμπειρία και ποιότητα. Μπορεί η Ελσίνκι να μην πατάει δυνατά τελευταίες, όμως έχει την ικανότητα να πάρει προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι. Εκτιμώ πως ο άσος με -1 ασιατικό χάντικαπ είναι ικανός για να μπει σε δυάδα.

Συνεχίζω με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σλόβαν Μπρατισλάβας και Σουίφτ Εσπεράνζ. Και εδώ η διαφορά μεταξύ των δύο ρόστερ είναι χαοτική. Τόσο σε ποιότητα, όσο και σε εμπειρία. Η Σλόβαν τα… απλά να κάνει, θα πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Επιλογή ο άσος με over 1,5 για να συνδυαστεί σε δυάδα με το παραπάνω σημείο.

Η δυάδα βγάζει απόδοση 2.17 και μοιάζει ικανή για τα προγνωστικά της Τετάρτης.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Δυάδα απόδοσης 2.17
19:00

Ελσίνκι – Λαρν

1 (-1 ΑΗ)

1.55
21:30

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Σουίφτ Εσπεράνζ

1 & over 1,5

1.40
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending