Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ισπανία U19 – Ιταλία U19 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ισπανία U19 – Ιταλία U19 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ισπανία U19 – Ιταλία U19 ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ισπανία U19 – Ιταλία U19 προγνωστικά

  • «Εθνικό Στάδιο Τα’ Καλί» (16.997), Τα’ Καλί.
  • Διαιτητής: Ίγκαλ Φριντ.
  • Στις επτά μεταξύ τους αναμετρήσεις η Ισπανία μετρά δύο νίκες κι η Ιταλία δύο.
  • Τρεις από αυτές ήταν επίσημες, με την Ισπανία να τις κερδίζει όλες.
  • Σε πέντε από τα μεταξύ τους ματς σημειώθηκαν ακριβώς τρία γκολ, ενώ στα υπόλοιπα δύο επιτεύχθηκε ακριβώς ένα γκολ.

Ρεπορτάζ Ισπανίας U19

Μετά τις νίκες με 2-1 επί της Ισλανδίας και 5-0 επί της Ελλάδας, η Ισπανία είχε εξασφαλίσει την πρόκριση πριν την τρίτη αγωνιστική των ομίλων. Ένας βαθμός θα ήταν αρκετός για να της δώσει την πρώτη θέση, με την οποία απέφυγε την Πορτογαλία. Η ισοπαλία βόλευε επίσης τη Νορβηγία, στην προσπάθειά της να κλειδώσει τη δεύτερη θέση. Τελικά, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και πήραν μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά. Παρά τις πολλές αλλαγές στην εντεκάδα, η «φούρια ρόχα» κυριάρχησε και είχε κάποιες ευκαιρίες για να βρει το γκολ. Ωστόσο, η λευκή ισοπαλία δεν «χάλασε» τους Ισπανούς, οι οποίοι καλούνται να αποδείξουν τον φαβοριτισμό τους και να κατακτήσουν το τρόπαιο στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια.

Stat attack: Το no goal επιβεβαιώθηκε σε 17 από τις τελευταίες 18 αναμετρήσεις της.

Απουσίες: Κανένα πρόβλημα τραυματισμού για τους Ισπανούς, που αναμένεται να επαναφέρουν τη βασική τους εντεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ιριμπάρνε – Φρεσνέδα, Κάσας, Γκασιορόφσκι, Βάγε – Ιμπάνιεθ, Παλάσιος – Γκαρθία, Άχοματς, Πέρεθ Γκερέρο – Μπαρμπέρα.

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

Ρεπορτάζ Ιταλίας U19

Πέτυχε το μίνιμουμ των στόχων της εξασφαλίζοντας την πρόκριση για την ημιτελική φάση, παρότι η εικόνα της στα ματς του ομίλου ήταν αρκετά μέτρια. Μετά το επιβλητικό 4-0 επί της Μάλτας, στο οποίο κέρδισε τέσσερα πέναλτι, υπέστη συντριβή με 5-1 από την Πορτογαλία. Στον «τελικό» για τη δεύτερη θέση απέναντι στην Πολωνία, η Ιταλία χρειαζόταν απλώς να μην ηττηθεί. Ξεκίνησε με το «αριστερό», δεχόμενη γκολ μόλις στο 8’, μετά από κακό υπολογισμό του Μαστραντόνιο σε μακρινό σουτ του Στρζάλεκ. Οι «ατζούρι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν το ημίχρονο και να πάρουν σκορ πρόκρισης. Ο Βινιάτο έκανε εξαιρετικό μπάσιμο στην περιοχή και έδωσε ασίστ στον Χάσα που εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 34’. Από τότε οι Ιταλοί έκαναν διαχείριση του σκορ, παίρνοντας τελικά την ισοπαλία και την πρόκριση στην ισοβαθμία με την Πολωνία.

Stat attack: Το over 2,5 επιβεβαιώθηκε σε έξι από τα τελευταία εννιά ματς της.

Απουσίες: Η επιστροφή του Λιπάνι από τιμωρία αφήνει λευκό το απουσιολόγιο στο στρατόπεδο των Ιταλών.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μαστραντόνιο – Μισόρι, Ντελαβάλε, Ρεγκονέσε, Καγιόντε – Φατικάντι, Λιπάντι, Εντούρ – Χάσα, Βινιάτο, Εσπόζιτο.

Ισπανία U19 – Ιταλία U19 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Ισπανία U19 – Ιταλία U19

Σε επίπεδο ανδρών, θα μιλούσαμε για μονομαχία «γιγάντων». Ωστόσο, σε αυτές τις ηλικίες, η διαφορά ποιότητας είναι αρκετά μεγάλη. Ισχυρό φαβορί η Ισπανία που έχει και το πλεονέκτημα να διαθέτει φρέσκους τους βασικούς της. Η Ιταλία προβλημάτισε στη φάση των ομίλων και έδειξε ότι δεν έχει αυτό που χρειάζεται για να διεκδικήσει το τρόπαιο. Μάλλον το γεγονός πως έφτασε ως εδώ αποτελεί από μόνο του επιτυχία. Πρώτη επιλογή ο άσος με over 1,5 σε απόδοση 2.00, ενώ επίσης αξίζει κι η επιλογή του να σκοράρει η Ισπανία και στα δύο ημίχρονα στο 2.65 της Novibet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending