Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Γεντβάι: «Στόχος μου είναι να κάνω τον Παναθηναϊκό ακόμη καλύτερο»

 

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του “τριφυλλιού” πραγματοποίησε ο 27χρονος Κροάτης αμυντικός κατά την άφιξή του στην Αθήνα.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Κροάτη στόπερ, Τιν Γεντβάι και πλέον απομένουν τα… τυπικά για να πυροδοτήσει τη “βόμβα” με την μετακίνησή του από τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Νωρίτερα, το μεσημέρι της Παρασκευής (14/07), το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού “πάτησε” Αθήνα, προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το “τριφύλλι”.

Παράλληλα, ο Γεντβάι παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των “πρασίνων” και τόνισε μεταξύ άλλων πως στόχος του είναι να βοηθήσει την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να γίνει καλύτερη μέσα στη χρονιά.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Τιν Γεντβάι:

«Βλέπω με χαρά το καινούργιο μέλλον που έρχεται. Ο Παναθηναϊκος ειναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα με καλά αποτελέσματα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό όσο το δυνατόν περισσότερο. Γνωρίζω μερικούς παίκτες. Έτυχε να παίξω αντίπαλος με αυτούς γνωρίζω παίκτες από την Κροατία, έχω προσωπικές σχέσεις με μερικούς εξ αυτών. Γνωρίζω την ομάδα και τον προπονητή. Ξέρω τι περιμένει από εμάς και στόχος μου είναι να κάνω τον Παναθηναϊκό ακόμη καλύτερο».//Γ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending