Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Η αποστολή του ΟΦΗ για Ολλανδία

 

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας για τους Κρητικούς ξεκινά αύριο (15/7) και ανακοίνωσαν σήμερα (14/7) αναλυτικά τους 33 ποδοσφαιριστές που θα μεταβούν στις “Κάτω Χώρες”.

Μέσω σχετικής δημοσίευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ΟΦΗ γνωστοποίησε τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ομάδα στην έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της σεζόν.

Εκτός έμεινε ο Γιοχού, ο οποίος είναι στην πόρτα της εξόδου από τον σύλλογο, καθώς έχει μπει σε διαπραγματεύσεις για λύση του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ.

Η ενημέρωση από την κρητική ΠΑΕ:

«Ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι περιελάμβανε η σημερινή (14/7) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η τελευταία πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας για την σεζόν 2023-24.

Στην αποστολή, η οποία αποτελείται από 33 ποδοσφαιριστές, συμπεριλήφθηκαν οι: Σηφάκης, Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Μανδάς, Καλαφάτης (Κ19), Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Thorarinsson, Καρώ, Abanda, Λαμπρόπουλος, Σημαντηράκης (Κ19), Diousse, Neira, Toral, Mellado, Αποστολάκης, Bakic, Riera, Κουτεντάκης, Mohanan (υπό δοκιμή), Grønning, Phellype, Dicko, Durmishaj, Γρίβας, Mosquera, Θεοδοσουλάκης, Bifouma, Fallatah. H ομάδα μας θα αναχωρήσει στις 06:00 το πρωί του Σαββάτου (15/7), από το Ηράκλειο και θα επιστρέψει την Κυριακή (30/7)».//



Περισσότερα

Click to comment

Trending