Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ώρα ημιτελικών και τριπλασιασμού #Dikopoulos

Προγνωστικά τένις

Προγνωστικά τένις έχει ο #Dikopoulos. Αλκαράθ, Σίνερ, Μεντβέντεφ μπαίνουν στην μάχη προκειμένου να πάρουν τα σκήπτρα από τον Τζόκοβιτς.

Φτάσαμε στα ημιτελικά κύριοι και κυρίες και η δράση πλέον κορυφώνεται. Ο Θρύλος Νόβακ Τζόκοβιτς θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι σε τρεις αθλητές που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον. Προγνωστικά τένις, με επιλογές και από τα δύο παιχνίδια προσπαθώντας να βρούμε έξυπνα και κερδοφόρα σημεία.

Προγνωστικά τένις: Μπορεί ο Σίνερ;

Το πρόγραμμα θα ανοίξει με το παιχνίδι ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Γιάνικ Σίνερ, σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί. Ο Σέρβος δείχνει πραγματικά ανίκητος μετρώντας μόνο νίκες φέτος στα Γκραν Σλαμ. Αγωνίζεται μάλιστα σε ένα από τα αγαπημένα του τουρνουά, θέλοντας να κατακτήσει τον 24ο Γκραν Σλαμ τίτλο του. Απέναντι στον Ρούμπλεφ δεν ξεκίνησε καλά όμως κυριάρχησε απόλυτα μετά το πρώτο σετ.

Οι δυο τους αγωνίστηκαν και πέρσι στο Γουίμπλεντον με τον Τζόκοβιτς και παίρνει την νίκη παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0. Δεν πιστεύω πως ο Σίνερ θα είναι εύκολος αντίπαλος για τον Σέρβο. Ο νεαρός Ιταλός ψάχνει μία σπουδαία νίκη που θα τον οδηγήσει στον πρώτο του τελικό σε Γκραν Σλαμ. Μένει να φανεί πόσο ανταγωνιστικός θα καταφέρει να είναι ο Σίνερ. Πιστεύω πως θα γίνει ένα γεμάτο παιχνίδι που θα κριθεί σε περισσότερα από τρία σετ. Μία επιλογή λοιπόν είναι το όβερ στα σύνολα των γκέιμ, όπως και η νίκη του Τζόκοβιτς με περισσότερα από 30 γκέιμ.

Ώρα ημιτελικών, ώρα τριπλασιασμούΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ώρα ημιτελικών, ώρα τριπλασιασμού

Αλύγιστος Αλκαράθ

Στον δεύτερο ημιτελικό θα έλεγε κανείς πως είναι περισσότερο ανοιχτά τα πράγματα, όμως και εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Ο Αλκαράθ παίζει όλο και καλύτερα όσο προχωράει το τουρνουά, γεγονός που φάνηκε και από την εύκολη του νίκη απέναντι στον Ρούνε. Αύτη ήταν η 10η συνεχόμενη νίκη στο γρασίδι μετρώντας 25-3 σετ. Εντυπωσιακοί αριθμοί για τον νεαρό Ισπανό που στοχεύει να τους πλαισιώσει με την πρώτη του συμμετοχή σε τελικό Γουίμπλεντον.

Στην αντίπερα όχθη αθόρυβα αλλά σταθερά ο Μεντβέντεφ έκανε το καθήκον του και σφράγισε τον σπουδαίο ημιτελικό. Αρκετά εύκολο μονοπάτι είχε ο Ρώσος, καθώς δεν έχει αντιμετωπίσει αθλητή που να βρίσκεται στο Top35. Κόντρα στον Αλκαράθ όμως θα θελήσει να πάει κόντρα στα προγνωστικά και να κάνει την έκπληξη. Θα είναι και σημειολογικό να αγωνιστεί στον τελικό σε ένα τουρνουά που πέρσι του απαγορεύτηκε να αγωνιστεί. Προσωπικά θεωρώ πως ο Αλκαράθ είναι το φαβορί και θα φτάσει στην νίκη. Θα βρει όμως αρκετά υψηλά εμπόδια τα οποία μένει να φανεί αν θα μπορέσει να ξεπεράσει. Καλά κέρδη σε όλους.

Μονό
15:30

Σίνερ – Τζόκοβιτς

Over 35,5 games

1.90
BET: 15 units
Μονό
17:30

Αλκαράθ – Μεντβέντεφ

1 (-4,5 games)

1.92
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.06
15:30

Σίνερ – Τζόκοβιτς

2 & οver 30,5 games

1.78
17:30

Αλκαράθ – Μεντβέντεφ

1 & οver 30,5 games

1.72
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending