Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μόλντε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Βαλερένγκα – Μόλντε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Βαλερένγκα – Μόλντε ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Έλφσμποργκ – Χάμαρμπι προγνωστικά

  • «Ιντίλιτι Αρένα» (16.555), Όσλο.
  • Διαιτητής: Ντάνιελ Χίγκραφ.
  • Οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες μετρά η Μόλντε στα τελευταία δώδεκα επίσημα ματς κόντρα στη Βαλερένγκα.
  • Στην έδρα της Βαλερένγκα, η Μόλντε έχει απολογισμό 7-3-2 στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια.
  • Σε οκτώ από τις τελευταίες εννιά αναμετρήσεις τους επιβεβαιώθηκε το αμφίτερμα.

Ρεπορτάζ Βαλερένγκα

Άντεξε την ασφυκτική πίεση της δεύτερης στη βαθμολογία Τρόμσο και πήρε σπουδαίο βαθμό εκτός έδρας. Παρότι οι γηπεδούχοι είχαν σερί πέντε νικών στο πρωτάθλημα, δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Σιόενγκ και συμβιβάστηκαν με τη λευκή ισοπαλία. Μετά από ένα σχετικά ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, το γήπεδο… κατηφόρισε στο δεύτερο. Η Βαλερένγκα άντεξε και σε μεγάλο βαθμό είχε την τύχη με το μέρος της για να διατηρήσει το 0-0 και να αποφύγει την ήττα σε ένα πολύ δύσκολο ματς. Με αυτό το αποτέλεσμα έβαλε τέλος σε ένα σερί ηττών που έφτασε τα τέσσερα παιχνίδια στην Eliteserien, και παρέμεινε έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Ακολούθησε η σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Μπραν για το κύπελλο. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στα πρώτα έξι λεπτά, η Βαλερένγκα αντέδρασε μειώνοντας στο 13’. Ένα ξέσπασμα στο διάστημα 60’-66’ με δύο τέρματα του Οφκίρ οδήγησαν στην ανατροπή και τελικά στην πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Εκεί, στον δρόμο της θα βρει την πανίσχυρη Μπόντο/Γκλιμτ.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια της σημειώθηκαν over 2,5 τέρματα.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού ο Όλσεν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-4-1): Σιόενγκ – Χέντενσταντ, Κιέλσεν, Ζούτα, Γιούκλεροεντ – Στραντ – Θόρβαλντσεν, Μπιόρνταλ, Ρίισναες, Οφκίρ – Ζατά.

Βαλερένγκα - Μόλντε προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Βαλερένγκα - Μόλντε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Μόλντε 

Συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα με το (πιο εύκολο από το αναμενόμενο) 2-0 επί της Μπραν εντός έδρας. Από την αρχή μέχρι το τέλος η Μόλντε είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, και το γκολ του Έρικσεν στο 12’ της έδωσε από νωρίς προβάδισμα. Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε και θα μπορούσε άνετα να έχει πετύχει δεύτερο γκολ. Όπως ήταν λογικό, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο δεύτερο δίχως όμως να φτάσουν στην ισοφάριση ή έστω να κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους. Αντ’ αυτού, η Μόλντε έβαλε και δεύτερο γκολ με τον Μπερίσα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων για να κλειδώσει τη νίκη. Πλέον, η πρωταθλήτρια Νορβηγίας έχει 23 βαθμούς σε 14 ματς, και απέχει έναν βαθμό από την τρίτη Μπραν. Βέβαια, η Σάρπσμποργκ κι η Στρόμσγκοντσετ που ακολουθούν στο -1 και στο -3 αντίστοιχα, έχουν παίξει ένα ματς λιγότερο. Ο στόχος του κυπέλλου παρέμεινε ζωντανός, καθώς μεσοβδόμαδα η ομάδα του Μόε επικράτησε με 3-1 επί της Σάρπσμποργκ. Από το ημίχρονο κρίθηκε το παιχνίδι, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 χάρη σε γκολ των Κιτολάνο (1’), Μπρέιβικ (5’) και Μπρινχίλντσεν (35’). Η Σάρπσμποργκ απλώς μείωσε στο 73’ και δεν κατάφερε να διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου η Μόλντε θα αντιμετωπίσει την Κιέλσας.

Stat attack: Το no goal επιβεβαιώθηκε σε τέσσερα από τα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς της.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Έικρεμ και Έλινγκσεν, με τον Άντερσεν να κρίνεται αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Κάλστρομ – Χάουγκαν, Μπιόρνμπακ, Χάγκιελσκερ – Λίνες, Γκρόντεμ, Μάνσβερκ, Μπρέιβικ, Χάουγκεν – Έρικσεν, Κιτολάνο.

Βαλερένγκα - Μόλντε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Βαλερένγκα – Μόλντε 

Φόρμα πρωταθλητισμού έχει η Μόλντε, κι αν συνεχίσει έτσι αναπόφευκτα θα βρεθεί όλο και πιο κοντά στην κορυφή. Είχε και αρκετά ματς στην έδρα της βέβαια, κάτι που τη βοήθησε αρκετά. Μακριά από το γήπεδό της έχει δύο νίκες σε επτά ματς πρωταθλήματος, οπότε δικαίως βρίσκεται σε σχετικά υψηλές τιμές το διπλό. Η Βαλερένγκα από την πλευρά της διανύει κάκιστη σεζόν αλλά έχει ποιότητα. Στα δύο τελευταία ματς με Τρόμσο και Μπραν έδειξε ότι είναι ομάδα που θέλει προσοχή. Δεν είναι από τα παιχνίδια που περιμένουμε… βροχή από τέρματα, αλλά δύσκολα θα μείνει και πολύ χαμηλά το σκορ. Λογική επιλογή τα 2-3 γκολ, με απόδοση 2.18 στη Fonbet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending