Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πορτογαλία U19 – Ιταλία U19 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Πορτογαλία U19 – Ιταλία U19 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Πορτογαλία U19 – Ιταλία U19 ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Πορτογαλία U19 – Ιταλία U19 προγνωστικά

  • «Εθνικό Στάδιο Τα’ Κάλι» (16.997), Τα’ Κάλι.
  • Διαιτητής: Σβεν Γιαμπλόνσκι.
  • Στους ομίλους: Πορτογαλία U19 – Ιταλία U19 5-1.
  • Η Πορτογαλία μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες απέναντι στην Ιταλία σε επίσημα και φιλικά ματς.
  • Έχουν ξαναβρεθεί δύο φορές σε τελικό Euro U19, με την Ιταλία να κερδίζει το 2003 με 2-0 και την Πορτογαλία να επικρατεί με 4-3 στην παράταση το 2018.
  • Σε επτά από τα τελευταία οκτώ μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκαν over 2,5 τέρματα, ενώ σε πέντε από αυτά επιβεβαιώθηκε το over 3,5.

Ρεπορτάζ Πορτογαλίας U19

Στην καλύτερη εμφάνισή της στη διοργάνωση, η Πορτογαλία συνέτριψε με 5-0 τη Νορβηγία στα ημιτελικά για να προκριθεί στον τελικό του Euro U19. Μόλις στο 4’ πήρε προβάδισμα με τον Σα, ο οποίος πίεσε έντονα τον αντίπαλο γκολκίπερ και τον οδήγησε σε ολέθριο λάθος. Λίγο αργότερα οι Πορτογάλοι βρήκαν δεύτερο γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ούγκο Φέλιξ, ενώ πέτυχαν και τρίτο τέρμα πριν το ημίχρονο με τον Ριμπέιρο στο 31’. Στο δεύτερο μέρος, η «σελεσάο» δεν έριξε καθόλου τους τόνους και με γκολ των Ριμπέιρο (66’) και Μπόρζες (69’) έφτασε το σκορ σε τεράστια επίπεδα. Έφτασε στον τελικό για τέταρτη φορά στις τελευταίες πέντε διοργανώσεις, μετρώντας συνολικά μία κατάκτηση από το 2002, όταν και καθιερώθηκε το Euro U19 με την σημερινή του μορφή.

Stat attack: Τρεις από τις πέντε φορές που έφτασε στον τελικό του Euro U19 σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Κάρτες συμπλήρωσαν οι Νούνο Φέλιξ και Γκουστάβο Σα και δεν θα αγωνιστούν στον τελικό. Αμφίβολος ο Μάρκες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γ. Ριμπέιρο – Εστέβες, Α. Ριμπέιρο, Μπρας, Μαρκές – Ζούστο, Πριόστε, Βασκονσέλος – Ο. Φέλιξ, Μπόρζες, Ρ. Ριμπέιρο.

Πορτογαλία U19 - Ιταλία U19 προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πορτογαλία U19 - Ιταλία U19 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Ιταλίας U19

Μπορεί να κατάφερε ίσα-ίσα να εξασφαλίσει την πρόκριση από τη φάση των ομίλων, όμως στα ημιτελικά η Ιταλία έκανε μεγάλη εμφάνιση και πέταξε έξω το φαβορί της διοργάνωσης. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, στο οποίο είχε τις καλύτερες στιγμές, προηγήθηκε στο 52’ με τον Βινιάτο να νικά τον Ιριμπάρνε. Οι Ισπανοί δεν άργησαν να απαντήσουν με πανέμορφο γκολ του Μπαρμπερά έξι λεπτά αργότερα, όμως η Ιταλία ξαναπήρε το πλεονέκτημα στο σκορ με τον Πισίλι να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας και να τελειώνει άψογα τη φάση στο 66’. Στο 74’ η Ισπανία απάντησε εκ νέου, με τον Γκασιορόφσκι να περνάει την μπάλα δίπλα από τον Μαστραντόνιο μετά από εκτέλεση φάουλ. Για τρίτη και τελευταία φορά, η «σκουάντρα ατζούρα» βρέθηκε μπροστά στο σκορ, όταν ο Λιπάνι πήρε καρφωτή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Χάσα στο 85’ και διαμόρφωσε το τελικό 2-3. Μία κατάκτηση και τρεις χαμένους τελικούς μετρά η Ιταλία στο Euro U19.

Stat attack: Μετρά επτά over 2,5 στα τελευταία δέκα παιχνίδια της.

Απουσίες: Επιστρέφει ο Εντούρ και καθαρίζει έτσι το απουσιολόγιο των Ιταλών.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μαστραντόνιο – Μισόρι, Α. Ντελαβάλε, Λ. Ντελαβάλε, Ρεγκονέσι – Πισίλι, Φατικάντι, Χάσα – Καγιόντε, Βινιάτο, Εσποζίτο.

Πορτογαλία U19 - Ιταλία U19 προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Πορτογαλία U19 – Ιταλία U19

Τελικός με ξεκάθαρο φαβορί ο αποψινός, ανάμεσα σε δύο ομάδες που συναντήθηκαν και νωρίτερα στη διοργάνωση. Το 5-1 στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων είναι κάπως πλασματικό, αφού η Ιταλία σε εκείνο το παιχνίδι έπαιξε με δέκα παίκτες για λίγο παραπάνω από ένα ημίχρονο. Ακόμα κι έτσι, η Πορτογαλία είναι αρκετά ανώτερη ομάδα και μέχρι στιγμής κάνει… πλάκα στη διοργάνωση. Οι «ατζούρι» έκαναν την υπέρβαση στα ημιτελικά, δύσκολα θα τα καταφέρουν ξανά. Στο 2.10 βρίσκουμε στη Novibet την επιλογή του άσου σε συνδυασμό με το over 1,5.

Περισσότερα

Click to comment

Trending