Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γκολ στο Ισραήλ στο 1.80 #Klhmats

προγνωστικά

Προγνωστικά: Την αναμέτρηση της Μακάμπι Χάιφα απέναντι στην Σπάρτανς αναλύει ο #Klhmats και καταλήγει σε μονό αποδεκτό του 1.80.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Τι να σας πω γι’ αυτό που έγινε το Σάββατο; Πραγματικά τραβούσα τα μαλλιά μου με την εκτός έδρας νίκη της Καβασάκι απέναντι στην πρωταθλήτρια. Χαμένη η δυάδα του Σαββάτου, πήρα μια ανάσα την Κυριακή και επιστρέφω με προγνωστικά σήμερα Τρίτη.

Γι’ απόψε θα εστιάσω στην αναμέτρηση της Μακάμπι Χάιφα απέναντι στη Χαμρούν από τη Μάλτα. Πάρτι έκανε η ομάδα από το Ισραήλ στο πρώτο παιχνίδι, επικράτησε με 4-0. Η Μακάμπι είναι αήττητη στα τελευταία 24 εντός έδρας ματς (19-5-0) σε ευρωπαϊκά προκριματικά, ενώ η Χαμρούν κράτησε μονάχα δύο φορές το μηδέν στα 13 εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ακόμη και με αλλαγές, η Μακάμπι θα έχει το πάνω χέρι, καθώς είναι κλάσεις ανώτερη. Συν τοις άλλοις, μετά από όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των οπαδών, ουδείς θα είναι αδιάφορος απόψε. Το ματς άλλωστε πήρε… άλλες προεκτάσεις. Οι οπαδοί της Μακάμπι ετοιμάζουν καυτή ατμόσφαιρα.

Περιμένω πως και απόψε οι Ισραηλινοί θα… χυμήξουν στους αντιπάλους τους. Επιθετική πανδαισία προμηνύεται, επιλέγω το ασιατικό over 3 σε απόδοση 1.80. 

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Μονό
20:00

Μακάμπι Xάιφα – Χαμρούν Σπάρτανς FC

Over 3 AH

1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending