Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κόντρα στις έδρες για το 2.20 #Bats

προγνωστικά

Ο πρώτος προκριματικός γύρος συνεχίζεται σε Champions και Conference League με δυνατές επιλογές για τον #Bats που ξεπερνούν τον διπλασιασμό.

Ουκ ολίγες εκπλήξεις επεφύλασσαν οι πρώτοι αγώνες την περασμένη εβδομάδα, ανεβάζοντας έτσι την αξία του πονταρίσματος σε ορισμένα φαβορί. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Στρούγκα – Ζαλγκίρις

Η πρωτάρα σε επίπεδο προκριματικών Champions League Στρούγκα απέσπασε σπουδαία λευκή ισοπαλία από την Ζαλγκίρις στο Βίλνιους, βάζοντας στόχο μια σπουδαία πρόκριση στη δεύτερη φάση. Η πρωταθλήτρια Βόρειας Μακεδονίας, που μετρά μόλις οκτώ χρόνια ύπαρξης, απόψε θα δώσει μόλις το τέταρτο ευρωπαϊκό ματς της ιστορίας της. Τα πρώτα δύο ήταν για τα προκριματικά του (νεοσύστατου τότε) Conference League, όπου αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 5-2 από τη λετονική Λιεπάγια. Φυσικά, για να βρίσκεται εδώ σήμερα έχει ανέβει σίγουρα επίπεδο, όμως δεν παύει να είναι μια ομάδα χωρίς εμπειρία και παραστάσεις.

Επίσης, υστερεί και όσον αφορά τον αγωνιστικό ρυθμό, καθώς οι Λιθουανοί παίζουν κανονικά ματς πρωταθλήματος όλο το καλοκαίρι. Στο πρώτο ματς η Στρούγκα τη γλίτωσε και κράτησε το μηδέν, παρά την έντονη πίεση και τις ευκαιρίες της Ζαλγκίρις. Απόψε δύσκολα θα ολοκληρώσει την έκπληξη απέναντι σε ένα σύνολο που έχει μεγαλύτερη εμπειρία και ποιότητα. Στο 2.20 της Fonbet το διπλό έχει μεγάλη αξία και θα το επιλέξουμε.

Μπάλζαν – Ντομζάλε

Η μαλτέζικη Μπάλζαν πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των πρώτων αγώνων για τα προκριματικά του Conference League, διαλύοντας με 4-1 εκτός έδρας την Ντομζάλε. Οι Σλοβένοι μπήκαν στο παιχνίδι ως αδιαφιλονίκητο φαβορί και τελικά όχι μόνο έχασαν, αλλά υπέστησαν και συντριβή στο γήπεδό τους.

Κόντρα στις έδρες για το 2.20ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Κόντρα στις έδρες για το 2.20

Πλέον, κυνηγούν μια υπέρβαση, μια ιστορική ανατροπή στο γήπεδο μιας ομάδας που πριν λίγες μέρες τους φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα. Πάρα πολύ δύσκολο, αλλά και μόνο με την παρουσία της σε προκριματικές φάσεις επί μονίμου βάσεως, η Ντομζάλε αποτελεί τέτοιο μέγεθος που δεν της επιτρέπεται να μην παρουσιαστεί αρκετά καλύτερη στη ρεβάνς. Δεν μπορούμε να πάρουμε το πρώτο ματς σαν ξεκάθαρη αποτύπωση του επιπέδου των δύο ομάδων, και οπωσδήποτε αναμένουμε βελτίωση από τους Σλοβένους. Ίσως να μην καταφέρουν να προκριθούν, σίγουρα όμως θα το προσπαθήσουν και θα δημιουργήσουν θέματα στην Μπάλζαν. Το over 1,5 των φιλοξενούμενων πληρώνει 2.20 στη Novibet και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Μονό
18:00

Στρούγκα – Ζαλγκίρις

2

2.20
BET: 25 units
Μονό
20:30

Μπάλζαν – Ντομζάλε

Ντομζάλε over 1,5

2.20
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending