Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μπαλκάνι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Λουντογκόρετς – Μπαλκάνι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Λουντογκόρετς – Μπαλκάνι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Λουντογκόρετς – Μπαλκάνι προγνωστικά

  • «Χουβεφάρμα Αρένα» (10.423), Ράζγκραντ.
  • Διαιτητής: Λούκα Παϊρέτο.
  • Πρώτο ματς: Μπαλκάνι – Λουντογκόρετς 2-0.
  • Ο πρώτος αγώνας είναι ο μοναδικός της Λουντογκόρετς κόντρα σε ομάδα από το Κόσοβο, αλλά και της Μπαλκάνι απέναντι σε ομάδα από τη Βουλγαρία.
  • Καμία ομάδα από το Κόσοβο δεν έχει καταφέρει να φτάσει στον δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Ρεπορτάζ Λουντογκόρετς

Υπέστη… καθίζηση στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μπαλκάνι και ηττήθηκε με 2-0 σε μια απογοητευτική βραδιά. Φάνηκε να αντέχει την έντονη πίεση των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο, όμως τελικά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο 55’ η Μπαλκάνι έκανε το 2-0 και πήρε σαφές προβάδισμα για τη νίκη, κάνοντας πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους. Άργησε να πάρει μπρος η Λουντογκόρετς και σιγά-σιγά άρχισε να γίνεται απειλητική. Κορυφαία στιγμή της το δοκάρι του Γιάνκοφ στο 84’, με το οποίο «άγγιξε» το 2-1. Πλέον, καλείται να πετύχει μια μεγάλη ανατροπή αν θέλει να αποφύγει το Conference League. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη αποτέλεσε η ήττα της την Παρασκευή από τη Λέφσκι Κρούμοβγκραντ με 3-1 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Πέτεφ άλλαξε και τους έντεκα από το ευρωπαϊκό ματς, κάτι που κόστισε στην πρωταθλήτρια Βουλγαρίας απέναντι στη νεοφώτιστη Λέφσκι.

Stat attack: Σε εννιά από τα τελευταία έντεκα εντός έδρας ευρωπαϊκά της ματς επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Οι τραυματίες Αλμέιδα, Νεντιάλκοφ και Γκρόπερ δε θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Παντ – Βίτρι, Πλαστούν, Ρούσο, Χάιστερ – Σόου, Γκονσάλβες, Νονάτο – Ντεσπόντοφ, Βιντάλ, Τισέρα.

Λουντογκόρετς - Μπαλκάνι προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Λουντογκόρετς - Μπαλκάνι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Μπαλκάνι

Δύσκολα θα μπορούσαν να φανταστούν οι φίλοι τους καλύτερο ντεμπούτο για την ομάδα τους στα φετινά προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Παίζοντας καλύτερα από την σαφώς πιο έμπειρη αντίπαλό της, η Μπαλκάνι κέρδισε με το καθαρό 2-0 και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Κορένιτσα άνοιξε το σκορ για τους Κοσοβάρους στο 45+1’, κάτι που άξιζαν με βάση την εικόνα τους στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ζίμπα διπλασίασε στο 55’ τα τέρματα της ομάδας του παίρνοντας ανενόχλητος κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κορένιτσα. Έκτοτε οι γηπεδούχοι κοίταξαν κυρίως να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, και με λίγη δόση τύχης τα κατάφεραν. Στόχος της να διατηρήσει το πλεονέκτημα που έχει από το πρώτο ματς και να γράψει ξανά ιστορία. Πέρσι έγινε η πρώτη ομάδα από το Κόσοβο που παίζει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, φέτος θέλει να γίνει η πρώτη που φτάνει στον δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Stat attack: Πέντε από τα επτά εκτός έδρας ματς που έχει δώσει στην Ευρώπη είχαν over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Χωρίς προβλήματα τραυματισμών ενόψει της ρεβάνς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κολίτσι – Θάκι, Ντελόβα, Γιασάνιτσα, Τράσι – Εμερλάχου, Κουτς, Ζίμπα – Κορένιτσα, Γκρίπσι, Ραχμάνι.

Λουντογκόρετς - Μπαλκάνι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Λουντογκόρετς – Μπαλκάνι

Η Μπαλκάνι ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων και με εξαιρετική εμφάνιση πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης. Πιο πολύ όμως απογοήτευσε η Λουντογκόρετς, η οποία και στο ματς πρωταθλήματος που ακολούθησε έκανε εξίσου προβληματική εμφάνιση. Το όνομα από μόνο του δεν παίζει μπάλα και γι’ αυτό οι Βούλγαροι θα χρειαστεί να κάνουν υπερπροσπάθεια για να πετύχουν την ανατροπή. Πάντως, η εικόνα τους στην άμυνα μέχρι στιγμής δείχνει πως δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν. Με τη βοήθεια του κόσμου περιμένουμε να βρουν δίχτυα και έτσι να επιβεβαιωθεί το goal/goal, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.20 από τη Novibet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending