Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Προκριματικά στο 2.45 #Klhmats

προγνωστικά

Ο #Klhmats ασχολείται με δύο αναμετρήσεις από τα προκριματικά του Champions League και καταλήγει σε δυάδα του 2.45.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Το σημείο της χθεσινής στήλης πήγε void, με την Μακάμπι Χάιφα να επικρατεί με 2-1 της Χαμρούν. Βέβαια, όσοι είναι μέλη στο paid κανάλι μου, πληρώθηκαν αδρά στο live σε απόδοση διπλασιασμού. Προχωράω με τα σημερινά προγνωστικά, σας περιμένω βέβαια και εκεί.

Ξεκινάω τη σημερινή στήλη με την αναμέτρηση Καραμπάχ – Λίνκολν. Η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη, όμως η Καραμπάχ έδειξε ελαφρώς… ανέτοιμη στο πρώτο παιχνίδι. Βέβαια, ακόμη και ανέτοιμη, κέρδισε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Δεν της πηγαίνουν τα ευρωπαϊκά ταξίδια της Λίνκολν, δύσκολα θα καταφέρει κάτι στο Αζερμπαϊτζάν. Δεν θα εμφανιστεί χαλαρή η γηπεδούχος, επιλέγω να ασχοληθώ με το ασιατικό over 3.

Συνεχίζω με την αναμέτρηση Σουίφτ Εσπεράνζ – Σλόβαν Μπρατισλάβας. Μαχητικοί οι γηπεδούχοι, αλλά με περιορισμένη δυναμική και ελάχιστες παραστάσεις. Πήρε το 1-1 στη Σλοβακία, όμως σε όλο το δεύτερο μέρος έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Η Σλόβαν είναι έμπειρη ομάδα σε ευρωπαϊκά προκριματικά, σαφέστατα υπερτερεί σε εμπειρία και ποιότητα και αναμένεται να αποκαταστήσει την τάξη. Προς τα δεξιά οδηγούμαι δίχως δεύτερη σκέψη.

Με βάση τις δύο παραπάνω αναμετρήσεις, καταλήγω σε δυάδα του 2.45 για τα σημερινά προγνωστικά μου.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Δυάδα απόδοσης 2.45
19:00

Καραμπάχ – Λίνκολν

Over 3 AH

1.75
21:00

Σουίφτ Εσπεράνζ – Σλόβαν Μπρατισλάβας

2 DNB

1.40
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending