Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σύμμαχος η ποιότητα για το 3.20 #Bats

προγνωστικά

Με μια επιλογή από το παιχνίδι Φερεντσβάρος – Κλάκσβικ συνεχίζει ο #Bats τις προτάσεις του από τα προκριματικά του Champions League.

Αρκετές ρεβάνς παρουσιάζουν ενδιαφέρον, όμως αυτή που μας τράβηξε την προσοχή είναι μεταξύ της Φερεντσβάρος και της Κλάκσβικ, και θα την μονοπωλήσει στα προγνωστικά μας για αυτή την Τετάρτη.

Προγνωστικά: Φερεντσβάρος – Κλάκσβικ

Το 0-0 του πρώτου αγώνα στα Νησιά Φερόε άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα σε Φερεντσβάρος και Κλάκσβικ. Και μόνο που πήραν την ισοπαλία οι γηπεδούχοι πέτυχαν την έκπληξη, καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι αρκετά μεγάλη. Σαφώς ήταν ανώτερη η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, όμως όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να νιώθει πως της κλάπηκε η νίκη μέσα από τα χέρια. Απόψε, με τον κόσμο στο πλευρό της έχει την ευκαιρία να επανορθώσει για την «ατασθαλία» πριν μια εβδομάδα και να κάνει το καθήκον της, παίρνοντας την πρόκριση.

Σύμμαχος η ποιότητα για το 3.20ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Σύμμαχος η ποιότητα για το 3.20

Κακά τα ψέματα, η Κλάκσβικ δεν έχει πολλές ελπίδες απόψε. Επί Τσερτσέσοφ η Φερεντσβάρος έχει δείξει τέτοια στοιχεία ώστε να μην υπάρχει άγχος στις τάξεις των φιλάθλων της για το αν θα καταφέρει να προκριθεί. Το 1.20 του άσου είναι λογικό, αλλά φυσικά δεν παίζεται. Μην ξεχνάμε ότι σε αυτό το στάδιο της σεζόν οι ομάδες αντιμετωπίζουν, ως έναν βαθμό, αυτά τα παιχνίδια και ως ματς προετοιμασίας. Το οποίο σημαίνει ότι όταν έχουμε ένα τόσο ισχυρό φαβορί, αυτό δε θα αρκεστεί απλώς στην πρόκριση αλλά, εφόσον υπάρξει η δυνατότητα, θα ψάξει μια ευρεία νίκη και μια πειστική εμφάνιση. Περιμένουμε να δούμε κάτι τέτοιο από τους γηπεδούχους και στην επίθεση αλλά και στην άμυνα. Ο άσος σε συνδυασμό με το no goal και το over 2,5 πληρώνει 3.20 στη Novibet και θα τον επιλέξουμε. Το ενδεχόμενο να λήξει 3-0 ή 4-0 το παιχνίδι δεν είναι τόσο ακραίο για ομάδες με τέτοια διαφορά δυναμικότητας.

Combo
19:00

Φερεντσβάρος – Κλάκσβικ

1 & no goal & over 2,5

3.20
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending