Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Άρεσε ο Βόλος κόντρα στο έτοιμο ΑΠΟΕΛ

Το γκολ ο Ζαν Μπαριέντος με ασίστ του “μαέστρου”  Αλέξις Τρουιγέ 

Ένας τρομερός Βόλος στο α΄ μέρος του πολύ δυνατού φιλικού της Κύπρου με το ΑΠΟΕΛ, υποχρέωσε τους έτοιμους γηπεδούχους σε ισοπαλία με σκορ 1-1.

Το γκολ ο Ζαν Μπαριέντος, μετά από ασίστ του υπέροχου Αλέξις Τρουιγέ. Οι δυο τους, διεκδικούν τον τίτλο των κορυφαίων της αναμέτρησης, μαζί με τον τερματοφύλακα Σιαμπάνη που έκανε κι αυτός μεγάλη εμφάνιση.

Ο Βόλος λοιπόν ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και πήρε το προβάδισμα μετά από προσπάθεια του Κίτσιου από τα αριστερά, τακουνάκι του Τρουιγέ και δυνατό σουτ του Μπαριέντος, ο οποίος νίκησε τον Μπέλετς.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΠΟΕΛ , ο οποίος την ερχόμενη Πέμπτη (27/7) θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν, κόντρα στη Βοϊβοντίνα για τα προκριματικά του Conference League, ανέβασε ρυθμό και ήταν πιο απειλητικός, δημιουργώντας φάσεις μπροστά στην εστία του Σιαμπάνη και φτάνοντας τελικά στην ισοφάριση στο 79′, με όμορφο γκολ του Μαρκίνιος.

Οι συνθέσεις

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Σούσιτς, Κρέσπο, Ντβάλι, Τσεπάκ, Φετφατζίδης (77′ Γαβριήλ), Κοσταντίνοφ (77′ Τομανέ), Σαρφό (46′ Βιγιαφάνιες), Γουίλσον (66′ Μαρκίνιος), Ντάλσιο (88′ Σατσιάς), Κβιλιτάια.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης (Κόστιτς), Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα, Άλχο, Κίτσος, Μπαριέντος (Τσοκάνης), Γκλάβτσιτς (Γκάγκι), Ντέλετιτς (67′ Καραγιάννης), Τρουγιέ (72′ Μεταξάς), Μραζ.

Trending