Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πρεμιέρα με γκολ και εκπλήξεις στο 6.20 #Jimandrez

Πρεμιέρα με γκολ και εκπλήξεις στο 6.20

Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη για Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών και δίνει τα προγνωστικά του για την πρεμιέρα.

Καλησπέρα σε όλους. Το Μουντιάλ Γυναικών αρχίζει σήμερα και το πρόγραμμα παίρνει φωτιά αφού ουσιαστικά ανοίγει με ωραίο παιχνίδι την ποδοσφαιρική σεζόν ενώ πάντα τα προκριματικά υπάρχουν στο κύριο μενού. Εμείς έχουμε προγνωστικά μακροχρόνια και μη για την σημερινή ημέρα, πάμε αμέσως να δούμε.

Τα τελευταία μακροχρόνια

Ξεκινάμε με δύο τελευταία μακροχρόνια, ενώ πρώτα αξίζει να τονίσουμε πως από τα γκρουπ δεν βρήκαμε κάτι άλλο αξιόλογο στο τελευταίο κομμάτι τους, οπότε επανερχόμαστε στον όμιλο της Ισπανίας, της Ιαπωνίας, της Ζάμπια και της Κόστα Ρίκα. Οι Αφρικάνες με το απίθανο πολυεργαλείο που λέγεται Μπεξ Μπάντα συντρίβουν κάθε λογική και στα φιλικά έκαναν μία τεράστια νίκη απέναντι στη Γερμανία. Έχουν κάνει τόσο καλή προετοιμασία που οι στοιχηματικές έριξαν την απόδοση πρόκρισής τους από το 8.00 στο 6.20. Και αυτό μας αρέσει διότι ποντάρουμε σε μία ομάδα νεανική με μία σταρ που περιμένει το Παγκόσμιο Κύπελλο για να… αρχίσει να γράφει ιστορία.

Στο άλλο μακροχρόνιο μας είναι το ποντάρισμα στη Γαλλία και στο να φτάσει μέχρι τον τελικό. Με τον Ερβέ Ρενάρ στον πάγκο που είναι ένα ποδοσφαιρικό master mind και ανάγκασε τον Μέσι στο πρόσφατο αντρικό Μουντιάλ σε υποταγή, μία ομάδα με τεράστιο ταλέντο και μοναδικές παίκτριες μπορεί να πάει μέχρι τέλους, περνώντας βέβαια από διάφορα εμπόδια στον όμιλο όπως της Βραζιλίας.

Προγνωστικά: Πονταρίσματα στην πρεμιέρα

Σήμερα λοιπόν ξεκινάει το τουρνουά με την αναμέτρηση της Νέας Ζηλανδίας κόντρα στη Νορβηγία. Η ομάδα που φιλοξενεί το τουρνουά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με τον ενθουσιασμό της κόντρα σε μία πιο ποιοτική αλλά αναξιόπιστη ομάδα. Όπως έχουμε εξάλλου συνηθίσει σε τέτοιες πρεμιέρες πάντα η οικοδέσποινα κάνει καλές εμφανίσεις. Ενδιαφέρον έχει να δούμε το συγκεκριμένο ματσάρισμα αλλά και τον τρόπο που θα διαχειριστούν οι Σκανδιναβές το τουρνουά. Το αμφίτερμα παίζεται σε ικανοποιητική απόδοση στο 2.15, το επιλέγουμε.

Το δεύτερο ματς της ημέρας γίνεται στο Σίδνεϊ. Η Αυστραλία που συνδιοργανώνει το τουρνουά υποδέχεται την Ιρλανδία σε ένα ματς που ουσιαστικά έχει τεράστιο φαβορί. Τα «καγκουρό» δύσκολα δεν θα επικρατήσουν μίας άπειρης και με αμυντικά προβλήματα ομάδας. Παρόλα αυτά το ματς εάν ανοίξει, θα δούμε πολλά γκολ μίας και οι Ευρωπαίες μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό. Επιλογή το οver 2,5 σε απόδοση 1.75.

Πρεμιέρα με γκολ και εκπλήξεις στο 6.20ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πρεμιέρα με γκολ και εκπλήξεις στο 6.20

Και μία ζαριά προκριματικών

Τελειώνουμε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Κρουσέιντερς και Χάκα. Προκριματικά για το Europa Conference League, ανοιχτή ρεβάνς και τα γκολ μάλλον είναι αναπόφευκτα αφού αμφότερες έδειξαν αδυναμίες αμυντικά. Δεν αξίζει κάτι σε σημείο, ειδικά ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων δεν δικαιολογείται. Το αμφίτερμα από την άλλη στο 1.85 είναι εξαιρετική επιλογή.

Μονό
10:00

Νέα Ζηλανδία (Γ) – Νορβηγία (Γ)

Goal/goal

2.15
BET: 10 units
Μονό
13:00

Αυστραλία (Γ) – Ιρλανδία (Γ)

Over 2,5

1.75
BET: 10 units
Μονό
22:00

Κρουσέιντερς – Χάκα

Goal/goal

1.85
BET: 10 units
Μακροχρόνιο Μουντιάλ Γυναικών

Να προκριθεί στους «16»

Ζάμπια

6.20
BET: 10 units
Μακροχρόνιο Μουντιάλ Γυναικών

Να φτάσει στον τελικό

Γαλλία

5.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending