Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο 2.98 xGoals υπάρχει εμπιστοσύνη #Klhmats

προγνωστικά

Ο #Klhmats ασχολείται ενδελεχώς με την αναμέτρηση Μόλντε – Σάρπσμποργκ και καταλήγει σε δύο μονές επιλογές.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Επιτυχημένη η στήλη και τα προγνωστικά της Πέμπτης, η Καραμπάχ έκανε πάρτι στο σπίτι της απέναντι στην εξαιρετικά αδύναμη Λίνκολν, ενώ η Σλόβαν Μπρατισλάβας έκανε το καθήκον της απέναντι στην Σουίφτ Εσπεράνζ και με δύο πέναλτι πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ώρα όμως τα προγνωστικά μας να επιστρέψουν στα εγχώρια πρωταθλήματα. Στην στήλη του Σαββάτου θα ασχοληθώ με μονάχα μία αναμέτρηση. Στη Νορβηγία, η Μόλντε υποδέχεται τη Σάρπσμποργκ στο «Άκερ Στέιντιον». Πριν δέκα ημέρες, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο, με τη Μόλντε να επικρατεί με 3-1. Επίσης, η Μόλντε μετράει έξι σερί νίκες ως γηπεδούχος κόντρα στη Σάρπσμποργκ ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν την προσπάθειά τους να καλύψουν τη διαφορά από την κορυφή. Την περασμένη αγωνιστική διέσυραν εκτός έδρα τη Βαλερένγκα με 4-0, με τα xGoals τους να φτάνουν στο 2.98. Παράλληλα, μετράει πέντε διαδοχικές εντός έδρας νίκες, ενώ σε ενδεχόμενη νίκη επί της Σάρπσμποργκ θα πιάσει τη δεύτερη θέση.

Η διαφορά ποιότητας είναι αισθητή. Η Μόλντε πλέον ρολάρει και «ροκάρει». Δεν βλέπει αντίπαλο. Ακόμη και απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ ήταν εξαιρετική, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο. Εκτιμώ πως δεν θα αντιμετωπίσει θέματα και θα επιβεβαιώσει τόσο τον άσο με over 2,5, όσο και στον άσο με -1 ασιατικό χάντικαπ.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Μονό
19:00

Μόλντε – Σάρπσμποργκ

1 (-1 ΑΗ)

1.75
BET: 20 units
Μονό
19:00

Μόλντε – Σάρπσμποργκ

1 & over 2,5

1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending