Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έλφσμποργκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Τζουργκάρντεν – Έλφσμποργκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Τζουργκάρντεν – Έλφσμποργκ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Τζουργκάρντεν – Έλφσμποργκ προγνωστικά

  • «Τέλε2 Αρένα» (30.000), Στοκχόλμη.
  • Διαιτητής: Φρέντρικ Κλίτε.
  • Πρώτος γύρος: Έλφσμποργκ – Τζουργκάρντεν 1-1.
  • Μοιρασμένα τα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό, καθώς στα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς κάθε ομάδα έχει από δύο νίκες, ενώ τρία ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Η Τζουργκάρντεν έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία οκτώ εντός έδρας παιχνίδια απέναντι στην Έλφσμποργκ.
  • Επτά από τις τελευταίες εννιά αναμετρήσεις τους είχαν under 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Τζουργκάρντεν

Συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις παίρνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Μάλμε. Στο 10’ ο Φαλένιους την έβαλε μπροστά στο σκορ ολοκληρώνοντας μια πολύ όμορφη ομαδική ενέργεια. Η Τζουργκάρντεν ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο δεύτερο. Κυρίως πριν την ανάπαυλα είχε αρκετές στιγμές που θα μπορούσε να έχει πετύχει το 2-0. Αυτό τελικά ήρθε στο 81ο λεπτό, με τον Ραντέτινατς να πλασάρει τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων και να κλειδώνει τη νίκη της ομάδας του. Η Τζουργκάρντεν μείωσε τη διαφορά από την τρίτη θέση στους πέντε βαθμούς, έχοντας παίξει ένα ματς περισσότερο από τη Μάλμε.

Stat attack: Έχει απολογισμό 8-1-0 στα φετινά εντός έδρας ματς.

Απουσίες: Πέρα από τον τραυματία Κεκ, εκτός θα μείνει λόγω καρτών κι ο Σάμποβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ζέτερστορμ – Γιόχανσον, Λόφγκρεν, Ντάνιελσον, Κάιμπ – Φίντελ, Μπεργκ, Σούλερ – Ραντέτινατς, Φαλένιους, Ασόρο.

Τζουργκάρντεν - Έλφσμποργκ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Τζουργκάρντεν - Έλφσμποργκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Έλφσμποργκ

Ανάμικτα συναισθήματα της άφησε το εντός έδρας 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Γκέτεμποργκ. Χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα η Έλφσμποργκ παρέμεινε στην κορυφή με 36 βαθμούς σε 15 ματς. Ακολουθεί η Χάκεν με 35 βαθμούς σε 16 ματς, ενώ η τρίτη Μάλμε έχει 34 σε 15 ματς. Με αυτογκόλ του Λαγκερμπίλκε στο 29’ η Γκέτεμποργκ άνοιξε το σκορ έπειτα από μακρινό σουτ του Κάρλεν που κόντραρε στον αμυντικό των γηπεδούχων. Έκτοτε η Έλφσμποργκ πίεσε ασφυκτικά, με το γκολ της ισοφάρισης στο 32’ να ακυρώνεται λόγω οφσάιντ. Στο 46’ ο Φρικ βρήκε δίχτυα με το γκολ να μετράει και, όπως ήταν λογικό, κυριάρχησε για το υπόλοιπο του δευτέρου ημιχρόνου. Τελικά, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή και παρότι διατήρησε την πρώτη θέση, έχασε μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους τρεις βαθμούς.

Stat attack: Μετρά έντεκα νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία 14 επίσημα ματς της.

Απουσίες: Δεν είναι διαθέσιμος λόγω καρτών ο Λαγκερμπίλκε, δύσκολα θα προλάβει κι ο τραυματίας Βίντελ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βαλντιμάρσον – Λάρσον, Χόλμεν, Χένρικσον, Χουλτ – Κιάσεμ, Μπαϊντό, Ρόμερ – Όκελς, Μπέρναρντσον, Γκούντγιονσεν.

Τζουργκάρντεν - Έλφσμποργκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Τζουργκάρντεν – Έλφσμποργκ

Δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα αναμετρώνται σε ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι καθοριστικό για την πορεία τους. Σε εξαιρετική κατάσταση η Τζουργκάρντεν, η οποία εντός έδρας κερδίζει όποιον βρεθεί στο διάβα της. Αρνείται πεισματικά να χάσει η Έλφσμποργκ μετά την ήττα της πρεμιέρας και γι’ αυτό βρίσκεται στην κορυφή. Σε αυτό το σημείο όμως, και μετά την γκέλα με την Γκέτεμποργκ, το έργο της γίνεται πολύ δύσκολο. Πιο έμπειροι οι γηπεδούχοι, δίκαια θεωρούνται το φαβορί και θα τους στηρίξουμε στο 2.39 της WinMasters.

Περισσότερα

Click to comment

Trending