Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Επέστρεψε και βλέπει ΑΕΚ

Ικανοποίηση στον Βόλο και στροφή στο αυριανό super παιχνίδι με τους νταμπλούχους Ελλάδας

Ο Βόλος επέστρεψε στην βάση του, με τις αποσκευές γεμάτες εμπειρία και ικανοποίηση απο το πρόσωπο που έδειξε η ομάδα στο ματς της Λευκωσίας με το ΑΠΟΕΛ.

Η Βολιώτικη ομάδα έχοντας ένα πολύ καλό α΄45λεπτο, έκανε δύσκολη τη ζωή των Κυπρίων, που την εβδομάδα που έρχεται παίζουν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για την Ευρώπη (αντιμετωπίζουν την Βοϊβοντίνα).

Σαφώς περισσότερο έτοιμο το ΑΠΟΕΛ, μία ομάδα με Ευρωπαϊκή στόφα και όπως τονίσαμε έτοιμη, σε σχέση με τον Βόλο που τώρα κορυφώνει την προετοιμασία του και που ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει στο 100% το ρόστερ του.

Η απουσία ενός ακόμα winger στην 11άδα “φώναζε” τόσο κόντρα στον Ατρόμητο, όσο και με το ΑΠΟΕΛ.

Ο Μαξιμιλιάνο Κόμπα αποκτήθηκε για τον συγκεκριμένο λόγο…

Και λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής με την ΑΕΚ, στο αυριανό top φιλικό κόντρα στους νταμπλούχους Ελλάδας, που έρχονται με… φόρα, μετά και την εκπληκτική τους εμφάνιση και νίκη με 5-0 κόντρα στην Σταχτάρ!

Αύριο λοιπόν στις 9 το βράδυ, ο Κώστας Μπράτσος θα έχει άλλη μία ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις των παικτών του, κόντρα σε μία πανίσχυρη ομάδα.

Ο Βόλος έδειξε θετικά δείγματα και άφησε υποσχέσεις και η αίσθηση είναι ότι το ίδιο θα κάνει και αύριο με την ΑΕΚ.

Και κάτι ακόμα που ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνά: Τα φιλικά είναι για τους προπονητές, που περισσότερο από το αποτέλεσμα θέλουν να δουν και να δουλέψουν άλλα πράγματα… 

Τα εισιτήρια

Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί 15 Ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ, σήμερα  Σάββατο 10.00. έως 14.00 και αύριο Κυριακή, ημέρα του αγώνα, από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου από τις 18.00..

Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα εισέρχονται στο Πανθεσσαλικό στάδιο από την 3η πεζογέφυρα.

Trending