Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γκολ για όλους στη Νορβηγία #Bats

προγνωστικά

Με μια δυάδα από την Eliteserien επανέρχεται ο #Bats στοχεύοντας σε υψηλές αποδόσεις για αυτή την Κυριακή.

Η Σκανδιναβία συνεχίζει να μας απασχολεί τα καλοκαιρινά σαββατοκύριακα, προσφέροντας τη δυνατότητα για μεγάλα ταμεία. Προγνωστικά από τα παιχνίδια Χάουγκεσουντ – Λίλεστρομ και Τρόμσο – Μπραν.

Προγνωστικά: Χάουγκεσουντ – Λίλεστρομ

Δύο διαφορετικά πρόσωπα παρουσίασε απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ η Χάουγκεσουντ, η οποία τελικά υπέστη την ήττα με 2-1 από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν άκρως ανταγωνιστικοί, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3’ και χάνοντας ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. Μετά την ανάπαυλα όμως «λύγισαν», καθώς μέχρι το 56’ είχαν δεχτεί την ανατροπή και θα μπορούσαν να έχουν χάσει με μεγαλύτερο σκορ. Αναμενόμενη ήττα που έφερε την Χάουγκεσουντ στη 12η θέση. Η διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού είναι τέτοια που απαιτεί μια αντίδραση από τους «γλάρους» στην επιστροφή τους στο «Χάουγκεσουντ Στάντιον».

Το έργο τους είναι δύσκολο απέναντι στην ανώτερη Λίλεστρομ. Με το 5-1 επί της Άαλεσουντ έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες κι έχει μπει δυναμικά στη μάχη της τριάδας. Με 26 βαθμούς σε 14 ματς απέχει μόλις τρεις από την τρίτη Μπραν. Πανίσχυρη επιθετικά με 29 γκολ ενεργητικό, όμως στην άμυνα έχει θέματα. Μόλις δύο φορές κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στο πρωτάθλημα και σήμερα αντιμετωπίζει μια ομάδα που τα πάει πολύ καλά εντός έδρας. Αμφότερες χρειάζονται τη νίκη και για να το πετύχουν θα χρειαστεί να επιτεθούν. Λογικό το να πάμε με το goal/goal στο 1.68 της Betshop.

Τρόμσο – Μπραν

Πρόκειται για το ματς της αγωνιστικής αναμφίβολα. Η τέταρτη Τρόμσο υποδέχεται την τρίτη Μπραν. Καμία από τις δύο δε βρίσκεται στα καλύτερά της, κάτι που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και απρόβλεπτη την εξέλιξη της αναμέτρησης. Η γηπεδούχος ηττήθηκε με 2-1 από τη Ρόζενμποργκ και μετρά μία νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Η φιλοξενούμενη, που έχει τους ίδιους βαθμούς αλλά με ένα ματς παραπάνω, έβαλε τέλος σε ένα σερί δύο ηττών με το δύσκολο 1-0 επί της Στρόμσγκοντσετ.

Γκολ για όλους στη ΝορβηγίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Γκολ για όλους στη Νορβηγία

Σίγουρα υπάρχει λογική στην επιλογή των μπουκ να θέσουν ως φαβορί την Μπραν, καθώς είναι πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα. Μέχρι στιγμής η πορεία της Τρόμσο αποτελεί έκπληξη, και τώρα που δυσκολεύουν τα πράγματα θα φανεί αν μπορεί να ανταπεξέλθει ή όχι. Δεν μπλέκουμε με σημείο αλλά πάμε στα γκολ. Κι εδώ ποντάρουμε στο αμφίτερμα που δίνεται λίγο χαμηλότερα, στο 1.67, για την συνολική απόδοση 2.81 της δυάδας μας στην Betshop.

Δυάδα απόδοσης 2.81
18:00

Χάουγκεσουντ – Λίλεστρομ

Goal/goal

1.68
18:00

Τρόμσο – Μπραν

Goal/goal

1.67
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending