Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προβάδισμα σε έδρες και ποιότητα στο 2.25 #Jimandrez

Ο #Jimandrez επανέρχεται με προγνωστικά ποδοσφαίρου που ξεκινούν από τη Νέα Ζηλανδία και καταλήγουν στο Βόλο.

Καλησπέρα, καλησπέρα σε όλους. Ακόμα μία στήλη απόψε, ακόμα μία φορά μαζί σας. Προγνωστικά σήμερα έχουμε από όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, σε τρεις ζουμερές επιλογές που φτάνουν το 2.25. Πάμε να δούμε λοιπόν, τις επιλογές μας.

Προγνωστικά: Δυάδα… διπλασιασμού στην ποιότητα

Με ωραία δυάδα ξεκινάμε, η οποία στηρίζεται στην ποιότητα. Αρχικά ο αγώνας για το Μουντιάλ Γυναικών ανάμεσα σε Γαλλία και Τζαμάικα, που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και είναι η ομάδα του Ερβέ Ρενάρ. Σε γενικές γραμμές δεν αναμένεται εύκολο τελείως το έργο της, ωστόσο όπως έχουμε δει φέτος, στο τέλος τα καταφέρνει η καλύτερη ομάδα και κερδίζει. Έτσι πιστεύουμε και εδώ, για ένα εξαιρετικό σύνολο που δύσκολα δεν θα κερδίσει μία ομάδα με επιθετικές μόνο αρετές. Κρατάμε τον άσο από ημίχρονο.

Συνεχίζουμε με το ΚρουζέιροΓκοϊάς το βράδυ, μία αναμέτρηση επίσης ανάμεσα σε δύο διαφορετικές ομάδες. Η Γκοϊάς φέτος δεν βλέπεται, ενώ παράλληλα πάει για υποβιβασμό. Υπολογίσιμη η Κρουζέιρο κάνει βήματα προόδου και δείχνει πως εάν βρει ρυθμό θα κερδίσει εύκολα η δύσκολα. Πάμε με τον άσο, για μία δυάδα του 2.00.

Ποντάρισμα στην έδρα

Συνεχίζουμε με ΑΪΚ Στοκχόλμης εναντίον Μάλμε. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, τις οποίες βέβαια τις χωρίζουν αρκετές θέσεις αλλά σε ψυχολογικό μομέντουμ οι γηπεδούχοι είναι δέκα λέβελ πάνω, αφού άλλαξαν προπονητή και η απόλυτη καταστροφή του υποβιβασμού μάλλον θα αποφευχθεί. Από την άλλη δεν πείθει κανέναν η φιλοξενούμενη ομάδα, έχει χάσει δύο συνεχόμενα ματς με κάκιστη εικόνα ενώ υπάρχει τόση γκρίνια στις τάξεις της.

Το ματς όσο και βαθμολογικά να μην ταιριάζει έχει χαρακτήρα ντέρμπι, η ΑΪΚ έχει την πιο καυτή έδρα στη Σουηδία οπότε αναμένουμε να παλέψει σκληρά κόντρα σε έναν… περίεργο αντίπαλο. Ο άσος με +1 στο 1.80 είναι εξαιρετική επιλογή.

Προβάδισμα σε έδρες και ποιότητα στο 2.25ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Προβάδισμα σε έδρες και ποιότητα στο 2.25

Προγνωστικά: Πετάει φωτιές η ΑΕΚ

Κλείνουμε με το φιλικό της ΑΕΚ απέναντι στο Βόλο. Άρωμα Super League έχει αυτή αναμέτρηση σε ένα κλίμα βέβαια πιο χαλαρό και με περισσότερο δοκιμαστικό χαρακτήρα. Φυσικά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την υπεροχή της ομάδας του Αλμέιδα, η οποία έκανε εξαιρετική προετοιμασία την ώρα που εκείνη του Κώστα Μπράτσου έχει δώσει μόλις ένα δύσκολο ματς, αυτό της Κύπρου.

Δύσκολα η Ένωση δεν θα κάνει το καθήκον της, ειδικά μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της που είναι άκρως ενθαρρυντικές. Το διπλό με χάντικαπ ενός γκολ στο 2.25 φαντάζει ιδανικό ποντάρισμα.

Περισσότερα

Click to comment

Trending