Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΑΪΚ Στοκχόλμης – Μάλμε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΑΪΚ Στοκχόλμης – Μάλμε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΑΪΚ Στοκχόλμης – Μάλμε ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΑΪΚ Στοκχόλμης – Μάλμε προγνωστικά

  • «Φρεντς Αρένα» (50.000), Στοκχόλμη.
  • Διαιτητής: Άνταμ Λάντεμπακ.
  • Πρώτος γύρος: Μάλμε – ΑΪΚ Στοκχόλμης 3-1.
  • Η Μάλμε έχει απολογισμό 7-9-1 στα τελευταία 17 ματς απέναντι στην ΑΪΚ.
  • Εντός έδρας η ΑΪΚ είναι αήττητη στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις κόντρα στη Μάλμε.

Ρεπορτάζ ΑΪΚ Στοκχόλμης

Έκανε το καθήκον της κι επέστρεψε στις νίκες με το 2-1 στην έδρα της ουραγού Βάρμπεργκς. Ο Παπαγιαννόπουλος την έβαλε μπροστά στο σκορ στο 37’ κι ο Τικόσεν πέτυχε το 0-2 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του. Μετά την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, αλλά το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να μειώσουν με τον Ντάλστρομ στο 83’. Η νίκη αυτή δεν ήταν αρκετή για να βγάλει την ΑΪΚ από την ζώνη του υποβιβασμού, όμως μετά την ήττα της Ντέγκερφορς η διαφορά από τη 13η θέση μειώθηκε στον ένα βαθμό με ματς λιγότερο για την ομάδα της Στοκχόλμης.

Stat attack: Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια.

Απουσίες: Αρκετές πιθανότητες υπάρχουν να επιστρέψει ο Φαράζ, που μέχρι πρότινος ήταν τραυματίας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Νόρντφελντ – Τικόσεν, Τίχι, Παπαγιαννόπουλος, Χαλίτι – Μοντέστο, Χουσέιν, Σαλέτρος, Οτιένο – Γκουιντέτι, Μπεσίροβιτς.

ΑΪΚ Στοκχόλμης - Μάλμε προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!ΑΪΚ Στοκχόλμης - Μάλμε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Μάλμε 

Δε βρίσκεται και στα καλύτερά της, καθώς για πρώτη φορά έφτασε τις δύο συνεχόμενες ήττες στην σεζόν. Μετά την έκπληξη που υπέστη εντός έδρας από τη Μιάλμπι, ακολούθησε η σίγουρα πιο δικαιολογημένη ήττα με 2-0 από την Τζουργκάρντεν. Η γηπεδούχος ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και με γκολ στην αρχή (10’) και στο τέλος (81’) του παιχνιδιού πήρε σπουδαίο τρίποντο. Η Μάλμε έτσι υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Από πάνω της βρίσκεται η Χάκεν που έχει έναν βαθμό και ένα ματς παραπάνω, αλλά κι η πρωτοπόρος Έλφσμποργκ που προηγείται με πέντε βαθμούς έχοντας παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Stat attack: Το no goal επαληθεύτηκε σε πέντε από τα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια της.

Απουσίες: Παραμένουν τραυματίες οι Χόλμκουιστ, Κρίστιανσεν και Τίνερχολμ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Ντάλιν – Γιάνσον, Μοϊσάντερ, Μπουσανέλο – Σέσαϊ, Ρόζενγκρεν, Πένα, Ρικς – Νάνασι, Γιόργκενσεν, Θέλιν.

ΑΪΚ Στοκχόλμης - Μάλμε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά ΑΪΚ Στοκχόλμης – Μάλμε

Σε άλλες σεζόν θα μιλούσαμε για ένα ματς πρώτων θέσεων, όμως η φετινή πορεία της ΑΪΚ Στοκχόλμης έχει ταυτιστεί με τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Προς το παρόν ίσα-ίσα κρατιέται στα όρια του υποβιβασμού, και παραδόξως η έδρα της αποτελεί «αγκάθι». Ευκαιρία για τη Μάλμε να βγάλει αντίδραση και να πάρει μια νίκη ψυχολογίας απέναντι σε μια -αν μη τι άλλο- μεγάλη ομάδα. Το διπλό πληρώνει 2.10 στη Novibet και αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Περισσότερα

Click to comment

Trending